• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    LEBOWSKI
    LEBOWSKI --- ---
    a dostanes k nemu trico
    LEBOWSKI
    LEBOWSKI --- ---
    NOT4SALE: v longboardshop.eu je nad 100e posta zadarmo, v patek sem objednaval a v pondeli dorazil a stoji to stejne, nebo trochu min nez tady
    LEBOWSKI
    LEBOWSKI --- ---
    NOT4SALE: nj, levny to nejni, ale stoji to za to, je to z bambusu a laminovany, takze to krasne pruzi a myslim, ze to jen tak nezlomis.
    MANIIA: videl sem :), taky sem o ni uvazoval, nakonec vyhral tintin, je do mesta takovej obratnejsi.
    MANIIA
    MANIIA --- ---
    NOT4SALE: hihi takovy koblížek .)
    LEBOWSKI: krása taky si užívam na loaded ale bhanře super desky
    paní bhangra
    LEBOWSKI
    LEBOWSKI --- ---
    NOT4SALE: ja mam tohle http://www.longboardshop.de/shop/product_info.php?manufacturers_id=87&products_id=1394, je super, na vsechno, teda kopecky moc nejezdim, ale je docela nizkej, takze to uzcite pude
    MANIIA
    MANIIA --- ---
    NOT4SALE: tyo! další deksu? wow jaka je prvni?
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    SHADY: no jo, ja sem vul. sem mel totiz na pameti kamose, kterej jezdil na terennim prkne s uchytama, nevim jak se tomu nadava.
    NOT4SALE: mrdinka bez problemu, spis je problem to misto bez stromu a s vetsi drahou :(
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    NOT4SALE: urcite k tomu staci treningovej kite 2-3 metry sirokej. na te fotce to tak i vypada, protoze nema zadnej postroj a ma to jen v rukach. ficet to musi 100%
    MANIIA
    MANIIA --- ---
    jedna z hlučína

ESY
    ESY --- ---
    SHADY: mam d50 momentalne jen s setovym objektvem, klidne muzu jit nekdy cvakat..
    ESY
    ESY --- ---
    jo nekdy by to chtelo neco nafoti :]]] ze bych se nekam stavila zkusil si vas pofotit, nez se poridi long
    WERONYCZKAA
    WERONYCZKAA --- ---
    SHADY: nojo špičku vidím, ale chtělo by to aspoň půlku :)
    WERONYCZKAA
    WERONYCZKAA --- ---
    SHADY: ta fotka je boží, škoda že tam nejde vidět ten long...
    KEPASO
    KEPASO --- ---
    paštěka

sk8gringo Podcast SULA PAIVA Longboard Downhill - YouTube
    http://www.youtube.com/watch?v=pOMNSrTNwYM&feature=player_embedded
    BLUEBERRYCAT
    BLUEBERRYCAT --- ---
    SHADY: já měla spíš "namoženej" nárt a občas se mi ozve odráživé koleno
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SHADY: já jsem mel ze začátku nejvetší problemy s tim kotníkem kterej jsem v pádu dal první na zem:-DDD
    BLUEBERRYCAT
    BLUEBERRYCAT --- ---
    NOT4SALE: hned u parku..zast. Nádraží město
    NILOR
    NILOR --- ---
    SHADY:BABIČKY KTERÝ VŽDYCKY UHNOU NA TU ŠPATNOU STRANU......
    ESY
    ESY --- ---
    ono celkove ten pocit z rychlosti je relativni :D cokoliv jsem zkousel nahravat skate, uni, bmx :D tak jak neaky zakladni rychlost, nebo vejsky se zdaji byt na zdokumentovanejch materialech nejvetsi vysmech :D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    SHADY: tak prava máš:-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam