• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    WOJTYLADOWNHILL a ježdění na čemkoliv - longboard, in line, buttfuck, streetluge, ....trekama mezi voči!
    ESY
    ESY --- ---
    rovnou se zeptam tady za kolik se daj splasit teda trucky a kola na cruising?:]
    ESY
    ESY --- ---
    BLUEBERRYCAT: na tu jsem taky koukal... jedina otazka co pro me zustava otevrena je za kolik se seznou kola trucky ktomu :]
    WERONYCZKAA
    WERONYCZKAA --- ---
    SHADY: mluvilo se o slečnách, ne? :-P
    ZOLTAN
    ZOLTAN --- ---
    WERONYCZKAA: takovej neexistuje...
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    NEELLA: malý slečny na velkejch prknech jsou nejvíc sexy..:-)
    NEELLA
    NEELLA --- ---
    WOJTYLA: to by bylo dlouhé jak moje výška téměř :D
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    longboard se to menuje vod toho že je to dlouhý...
    MANIIA
    MANIIA --- ---
    WOJTYLA: 150 :D tyvogo to uz je hodne no!! hihi ale tech sto neni taky nic moc
    WOJTYLA
    WOJTYLA --- ---
    BLUEBERRYCAT: krátký...aspon 150cm to chce!
    BLUEBERRYCAT
    BLUEBERRYCAT --- ---
    já bych taky ráda něco delšího... zatím mi padl do oka tento http://www.shredderslongboardshop.cz/longboardy/desky/item/150-landyachtz-bamboo-totem-41-deska ..co vy na to? rozhodně se totiž nepovažuji za znalou osobu
    WERONYCZKAA
    WERONYCZKAA --- ---
    potrebovala bych radu, kde je v ČR obchod s longboardy které fakt mají, protože to každý jen tvrdí sem zjistila, diky :)
    LEBOWSKI
    LEBOWSKI --- ---
    MANIIA: no, zkousel sem to :) ale ne z takovyho krpalu, jen na prazdny ulici po ceste do prece, chce to rukavice, docela sem se sedrel:)
    MANIIA
    MANIIA --- ---
    NOT4SALE: tady mas celkem velky vyber ale madrit tam neni, ale plno podobnych jo ! kukaj http://www.longboard.sk/obchod_dosky.htm
    LEBOWSKI: urcite jo, ja vic na ni tancuju, tak pro me jelpsi ze ma vetsi plochu.. no zase jak jsem vybirala desku tak jsem nehledela na to jestli zajedu babicku na prechode nebo ne! slo mi o tvar :P umis ty slejdy jak v tom videu? ja se to marne ucim a me to nejde :D
    LEBOWSKI
    LEBOWSKI --- ---
    a dostanes k nemu trico
    LEBOWSKI
    LEBOWSKI --- ---
    NOT4SALE: v longboardshop.eu je nad 100e posta zadarmo, v patek sem objednaval a v pondeli dorazil a stoji to stejne, nebo trochu min nez tady
    LEBOWSKI
    LEBOWSKI --- ---
    NOT4SALE: nj, levny to nejni, ale stoji to za to, je to z bambusu a laminovany, takze to krasne pruzi a myslim, ze to jen tak nezlomis.
    MANIIA: videl sem :), taky sem o ni uvazoval, nakonec vyhral tintin, je do mesta takovej obratnejsi.
    MANIIA
    MANIIA --- ---
    NOT4SALE: hihi takovy koblížek .)
    LEBOWSKI: krása taky si užívam na loaded ale bhanře super desky
    paní bhangra
    LEBOWSKI
    LEBOWSKI --- ---
    NOT4SALE: ja mam tohle http://www.longboardshop.de/shop/product_info.php?manufacturers_id=87&products_id=1394, je super, na vsechno, teda kopecky moc nejezdim, ale je docela nizkej, takze to uzcite pude
    MANIIA
    MANIIA --- ---
    NOT4SALE: tyo! další deksu? wow jaka je prvni?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam