• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETRIUSJediná cesta - záblesk demokracie?
    Vím, že některým z vás možná poskočilo srdce, když uviděli, že se tady něco začíná dít, nicméně další Jediná cesta to bohužel nebude. Otevírám tenhle klub za účelem otevřené diskuse na téma

    "Kde by mohli Tári a Petrius slavit narozky??"

    v naději, že třeba někdo přijde s něčím co nás zaujme.

    Nechceme tíhle svinit Chrudoše takže tak. Také předem prosím všechny autory návrhů, aby ve výsledku nebyli nešťastní když jejich návrh nevyhraje. Nicméně může se stát, že některé lišky podšité těchto návrhů využijí k jiným účelům.... :-)


    rozbalit záhlaví
    TARI
    TARI --- ---
    Studna?
    DRRAK
    DRRAK --- ---
    já mám rád Tečku ... je to taková správně párty hospoda s pořádným místem u baru :)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Zatím má bod Pertakoin za návrh nového místa :-)
    (i ostatní názory se cení)
    KARNAL
    KARNAL --- ---
    Kilfenora je dobrá. S obsluhou se dá domluvit, že si každý bude platit rovnou na baru a je po starostech se zbylou útratou.
    GORDHART
    GORDHART --- ---
    Krakatit je na to malej, těch 25 - 30 lidí, o kterých se mluví, to místo prostě pohodlně nepojme.

    Skrze záblesk demokracie bych byl pro tu Kilfenoru.
    DAYSIR
    DAYSIR --- ---
    SHAIKA: nechci ti nijak narušovat představy, ale včera přišlo Komando a nějakých šest lidí z DIčka v jednu chvíli. A už to nebylo fakt vůbec ideální, obzvláště vzhledem k tomu že se jedná o dvě poměrně striktně oddělený skupiny lidí který se nechtějí moc bavit. Když se tam nahrne 30 lidí od Petria a Tári, tak je to úplně marný.


    V Kilfenoře jsem už víckrát zaplatil pár piv, ale jak říká zappo, nic zásadního (jako třeba v Tečce kde bejvalo i 800 manko). Vzhledem k počtu lidí asi fakt ta Kilfenora NEBO si vyhradit nějaký večer v Kraka jenom pro sebe - a tam vidím najednou max. 25, 30 lidí.
    PERTAKOIN
    PERTAKOIN --- ---
    My jsme v rámci hledání restauračky a hospody na svatbu objevili ve Vysočanech úžasný podnik, tankové pivo za 23,- a podobně sladké argumenty, akorát to holt není v centru. Ale zatím mají plusy za obsluhu, ceny, vnitřní uspořádání prostoru (jde to postupně odzadu uzavírat pro soukromé akce cca od 20 do 100 lidí), vstřícnost k akcím... No svatbu tam plánujeme.
    http://upecku.cz/index.php?upoutavka=pokracovat - Provozovna II
    U PECKŮ - pivnice a restaurace PRAHA 9
    http://www.lunchtime.cz/u-pecku/
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    PETRIUS: Podle mě je to fakt daný tím, jak dokážete odhadnout počet lidí - do třiceti je optimální Krakatit, nad třicet je podle mě nejlepší ta Kilfenora. A pravda je, že do konce jsem zůstával jen po Natálčiných narozkách a to tam zůstalo co mělo (plus minus pár vod).
    SHAIKA
    SHAIKA --- ---
    PETRIUS: Já bych hlasovala pro Krakatit, ale to především proto, že bych na té oslavě ráda byla - což vzhledem k tomu, že ve středu obsluhuju v Krakatitu, nebude možné. :-)
    Chápu, že na takovouhle akci jsou to pravděpodobně prostory dosti stísněné... ale u mě z pozice "zaměstnance" žádný problém.
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Abych rovnou sám něco vyblil:

    Krakatit byl horký kandidát, má spoustu kladů, které jinde proste neseženeme. Na druihou stranu myslím si že to bude náročná akce a nechceme Darion ani nikoho z jeho "zaměstanců" takovému opruzu vystavit. Těch 60 lidí jako může fakt klidně přijít (nebo taky ne - znáte fantasáky)

    Pro mě ideální je Hrom. Argument proti je údajně nepříjemná obsluha. Já jí zažil nepříjemnou jen jednou a pochopil jsem její rozčarování přestože jsem byl dost našrot (jen aby bylo jasno - primárně šlo o to, že jsme pro jistotu nahlásili radši míň lidí než víc a obrátilo se to proti nám, protože to co bylo obslaha fakt nečekala. Komentáře několik nevybíravých jedinců atmosféru taky moc nezlepšily)

    Kilfenora - pěkné místo s pekným jídelníčkem a příšerně levným chlastem. Mám to tam rád ale pokaždé tam zůstala naprosto otřesná útrata, ke které se nikdo neměl. Možná jim klukům křivdím, ale je mi to prostě divné. Na druhou stranu když se s tím bude programově počítat, tak proč ne...

    Napadlo nás ještě Podskalí ale nevím jaká je tam aktuálně situace.
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    předminule jsme měli stížnost ze strany obsluhy protože jsme to neodhadli - hlásili jsme asi 35 lidí a přišlo imho tak 60. Jako asi to bude velký
    DAYSIR
    DAYSIR --- ---
    PETRIUS: kolik čekáš lidí?
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Tak jo, jsem zvědavej na vaše návrhy :-)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Trocha nostalogie, když pročítám tenhle klub :-)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    ------------------------------------------------------------------------------------------------
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    voser :-/
    LYREL
    LYREL --- ---
    PETRIUS: nezapomen ale na Stillet, tak už máme nahlášené role
    DRUI
    DRUI --- ---
    PETRIUS: Na velikonoce kaslu, jedu na Fallout.. :)
    btw co udelat anketu?
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Jak moc je pro vás termín velikonoc neprůstřelný? chtěl bych udělat jeden larp, ale nevím jak moc je to zabíjácké z hlediska účasti. Například osobně mi nepřijde vhodný Silvestr tak nedovedu odhadnout jak je to s velikonocema...

    jinak jednalo by se o ne úplné mainstramový larp. Byl by to Fallout a jednalo by se do velké míry spíše o akční střílečku (pochopitelně venku). Vím že někteří z vás projevili zájem tak proto se pám zde....

    Jinak tušíte správně, vhodné místo jsme pro JC zatím nenašel a tak příští rok nebude...
    CAMUS
    CAMUS --- ---
    PETRIUS: Já se ujmu plnícího pera a zřejmě i ta jedna černá rukavice by mohla být naše.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam