• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETRIUSJediná cesta - záblesk demokracie?
    Vím, že některým z vás možná poskočilo srdce, když uviděli, že se tady něco začíná dít, nicméně další Jediná cesta to bohužel nebude. Otevírám tenhle klub za účelem otevřené diskuse na téma

"Kde by mohli Tári a Petrius slavit narozky??"

v naději, že třeba někdo přijde s něčím co nás zaujme.

Nechceme tíhle svinit Chrudoše takže tak. Také předem prosím všechny autory návrhů, aby ve výsledku nebyli nešťastní když jejich návrh nevyhraje. Nicméně může se stát, že některé lišky podšité těchto návrhů využijí k jiným účelům.... :-)

rozbalit záhlaví
    PIETA
    PIETA --- ---
    LORD_SHAPER: Nechtěl jsem! Já chtěl jít za ducha, ale Petrius mě ukecal, že mě potřebuje jako mága. (:
    (A ano, přišlo mi hodně ironický, že když občas nechci bejt mág, stejně jako mág skončím.)
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    PIETA: Tys byl pro změnu mág? :)
    PIETA
    PIETA --- ---
    Upsal jsem se včera Hačovi na Essen, takže letos se budete muset obejít bez největšího mága a nejpodstatnější osoby ve hře vůbec. ):
    PIROSH
    PIROSH --- ---
    Pieta: Tuto formulaci, pravda, navrhoval právník:-)
    Ad. web: Ukončím dohady o webu: laicky řečeno - jde o to připsat do zdrojáku nějaký tři bludy. Ale muselo by se to udělat na každé stránce, což je údajně opruz.
    PIETA
    PIETA --- ---
    Co "předáš pravdivé informace"? (určitě hrajou nějací právníci (: )
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Kdyby to bylo v HTML tak mu tam vlítnu a udělám si to sám.. :-( Kdyby někdo věděl o rychlém řešení byl bych mu docela vděčný...
    Jinak ten vzhled stránky je lepší než jsem čekal... :-)

Druhá věc, byl trochu upraven zákon o pohyblivých trzích...
    "Na optání předáš informace o tom, kde se nachází příští Pohyblivý trh"
    PIROSH
    PIROSH --- ---
    Fin: Náš webmaster je nadšenec, dokonce ví, co s tím udělat, ale podle něj je to příliš mnoho práce. Celkem logicky tvrdí, že se radši bude věnovat přípravě Nikdykde samotného, což zas my kvitujeme s povděkem.
    FIN
    FIN --- ---
    PETRIUS: při vší úctě, zkuste tady najít nějakého nadšence - neprovozní stránky v opeře JSOU problém
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    http://majka.iglu.cz/ukazka/ukazka.jpg - ti to radsi ukazu :] az to shlednes, tak houkni (posta), smaznu to :]. klikatelny jsou jen prvni dva odkazy, ktere cni z textu.
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    já osobně musím v menu klikat tak nějak důrazněji, jestli myslíš to...
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    texty citelne jsou, pri trose snahy, to je pravda, ale ty odkazy neklikatelne jsou, coz je podle me docela blby. ale co se da delat, no...
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Majka: náš webmaster o tom ví, neví co s tím dělat, nechce s tím nic dělat a argumentuje tím že Operu nikdo nepoužívá... :-) (je to smutné ale já víc neudělám...)
    ale jinak jsem slyšel že sice v Opeře ty stránky vypadají strašně, ale texty jsou čitelné...
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    TAKŽE POZOR
    * Už jsou hotová pravidla, k nalezení na stránkách (http://www.nikdykde.wz.cz/pravidla.php nebo přímo stahovatelné http://www.nikdykde.wz.cz/stahovani/nk3pravidla.doc)
    jsou tam nějaké změny - zjednodušení souboje, conguesta, vidláci (nebojte se jich), a upozorňuju specielně na FETIŠE - možnost získat schopnosti které si sami vymyslíte...
    * Určitě si pravidla přečtěte a případně připomínky sem nebo do mailu. Děkujeme! :-)
    * Jinak teď pracujeme na informacích pro postavy a skupiny (klany) měly by přijít během týdne. Dále na vás apeluju abyste si postavy vyřešili co nejdříve. Později na to nebude čas a může se vám klidně stát že začnete s čistým stítem.
    Tentokrát budeme klást ještě větší důraz na výbavu. O dovednosti si radši říkejte už teď... (dovednosti a fetiše řeším přímo já)

To je asi vše (zatím)

Jo zapoměl jsem že na stránkách přibyly napsané zákony Spodní Prahy. Myslím že by se to některým mohlo líbit ;-) Najdete je pod odkazem Svět a taky je házím sem na nástěnku...
    MAJKA
    MAJKA --- ---
    jen bych rada upozornila, ze uvedeny web (http://www.nikdykde.wz.cz/) je v opere nefunkcni (menu v textu a odkazy neklikatelne)naprosto necitelny.
    skoda, ze uz nenabirate postavy :( hodne stesti
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Novinky/Aktuální stav:
    Na Hofylnadu byl udělán klub Nikdykde III a stejný klub byl udělán i zde.

Dále:
    * zpracováváme hráče a jejich role. Vesměs máme obsazené vše co chceme, většina hráčů už ví co bude hrát. Během týdne se pokusíme každého kontaktovat
    * Z toho také vyplývá STOP STAV. To znamená že počty se budou zvyšovat jen o lidi, které si sami schrastíme a možná o lidi, kteří s námi mají rozjednanou registraci... Pokud si myslíte, že s vámi nějaký šéf skupiny počítá nebo máte nějaký vyjímečný nápad na postavu, který nás osloví, je možné se zúčastnit.
    * řešíme zápletky, questy a konflikty

Termín Akce je daný a měnit se nebude. Počet hráčů cca jako minule. Akce snad ještě více. Pravidla víceméně stejná ale přibudou nějaké další věcičky. Především šéfové klanů už budou mít nějak rozumě řešené vidláky a budou je moc nějakým způsobem využívat. Řadových hráčů se vidláci nebudou dotýkat (aspoň ne přímo)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam