• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETRIUSJediná cesta - záblesk demokracie?
    Vím, že některým z vás možná poskočilo srdce, když uviděli, že se tady něco začíná dít, nicméně další Jediná cesta to bohužel nebude. Otevírám tenhle klub za účelem otevřené diskuse na téma

"Kde by mohli Tári a Petrius slavit narozky??"

v naději, že třeba někdo přijde s něčím co nás zaujme.

Nechceme tíhle svinit Chrudoše takže tak. Také předem prosím všechny autory návrhů, aby ve výsledku nebyli nešťastní když jejich návrh nevyhraje. Nicméně může se stát, že některé lišky podšité těchto návrhů využijí k jiným účelům.... :-)

rozbalit záhlaví
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    PETRIUS: achhh ten slastny pocit moci... moment, jak jsem prece zakonne dobrej.... NEEEEEEEEE ;)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    TVOJE ano??? no tak to mohou Pražané rovnou zabalit :-))))))
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    PETRIUS: To znamena, ze moje ANO vsem stacilo :)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Všiml jsem si že dost z vás úmyslně neodpovídá na otázku 13 - "Pokud budu mít tu monost, pokusím se zničit Spodní prahu? :-) (ano/ne)" Co to má znamenat??! :-)))
    HARALD
    HARALD --- ---
    PETRIUS: To záleží na tom jakému jinému LARPu chceš NK přiblížit.
    varianta Kamenný kruh: No jasně, že se ptáš
    varianta Hwelgerm: Aha. Sakra...

ale v reálu jsem byl úspěšný. většinou si oddechli, že jsem si vzal jen cigáro a vzdálil se. :-)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    stejně jako jídlo v řešení, ale už ně napadá jedna zajímavá varianta... ;-)
    (jestě se tě musím zepta: "Máš na to skill???" :-))
    HARALD
    HARALD --- ---
    PETRIUS: Posledně jsem - coby naprostý vágus, chrčícím hlasem a každým třetím slovem sprostým - žebral cigára od civilů. Počítá se to? :-)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    jinak ještě připomínám že cigarety a jídlo se řeší v rámci výbavy a kdo nebude mít vyřešeno (dohodnuto s námi) do konce týdne, má prostě prd. Jó Spodní Praha je drsná...
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Nová anketa. Nyní platí možnost 4 (včera jsem jí vyhádal s Martinem) ale je to možnost dost pitomá...
    Ať se to změní jakkoliv nebude to znamenat že budeme nakopovat nějaké zásoby a přerozdělovávat je. Je to drahé a zabere to čas i místo před hrou...

Osobně se klaním k možnosti 3 s tím že jedna porce by ale byla větší co se týče piškot (místo dvou třeba deset) stále nám to dává nějakou možnost kontroly a přitom je to jednodché...
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    Ts, měsíc před hrou??? Dyť to do té doby stejně zapomenu...
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Mno prosadil to hlavně Martin, jde spíš o to že minule jsme se pokoušeli na jídle pstavit trochu ekonomiku ale moc to nešlapalo navíc nám to udělal celkem díru v rozpočtu...

Já bych byl klidně pro hladovění, ale určitě se najdou srágory kterým by to vadilo :-)
    Jinak tohle není moc novinka, podle Martina je to v pravidelch už asi měsích (jó, kdybste je četli... :-)
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    PETRIUS: Ale no tak, za jednu noc haldy nechcípnem, seš měkej :)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Jenom ještě pát technických:
    Cigarety jsou herní, něco možná budete mít do začátku, zbytek si sežeňte ve hře. Dobrou motivací pro kuřáckou postavu je sehnat si kuřivo lepší než běžně sehnatelné ve Spodní Praze...

Tráva je stejně jako minule zakázaná. Prostě jí nechceme. To je bez debaty.

Pokud ve hře budete chlastat tak jen na zahřátí. Ožraly vyhodíme a to nejen z tohoto NK (pokud nějaká další budou...)

Jídlo. Herní jídlo je prezentováno piškotami. Reálné jídlo si můžete po dohodě s orgy vyměnit za patřičný počet piškotů a třeba tím tak oživit hru. Všechno ostatní jídlo, které si potáhnete je neherní (abyste nám nechcípli hlady) nicméně pokuste se ládovat nějak stranou ať nedochází k omylům a nekazí to hru...
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Na stránky přibyla konečně mapa i novými Mrtvými zónami (ty růžovomodré, imho je musíte poznat :-) a stručný výtah z Pravidel (doporučuju přečíst pravidla a pak výtah na zopakování...)

Jinak Ivana má samozřejmě pravdu, Souterin je v Bělehradské. Těšíme se na vás. Řeší se pokročilá infa do hry, dovednosti, questy, výbava a fetiše...
    Vřele doporučuju přijít protože se to vyplácí. Připomínám že kdo nebude mít fetiše a dovednosti, výbavu a fetiše dořešené do konce tohoto týdne, nebude je mít dost pravděpodobně vůbec...
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    Pirosh vzkazuje: Spletl jsem si adresu, je to Bělehradská 82.
    PIROSH
    PIROSH --- ---
    Přátelé, kamarádi,
    Nikdykde se blíží, a proto bychom se s vámi chtěli v průběhu příštího týdne setkat. Naše úřadovna se nachází v kavárně Souterraine (Lublaňská 82, poblíž IP Pavlova).
    Ordinační hodiny:
    pondělí 3.10. od 20:30 do 22:00
    úterý 4.10. od 17:00 do 22:00
    středa 5. 10. od 17:00 do 22:00
    čtvrtek 6.10. od 18:00 do 19:45
    pátek 7.10. ????

(Petrius tam bude sedět každý den od pěti, můžete si s ním přijít popovídat, popít, pokecat, vyřešit vše beze mě, atp.)

Prosím kontakrujte nás a nahlašte dobu příchodu - pokud jste členem skupiny, dohodněte se s ostatními a přijďte najednou.
    Především skupiny by měly dnes a zítra obdržet infa - pokud se tak nestane, kontaktujte mě.
    S jednotlivci se domluvíme na místě, pokud jsme tak již neučinili.

Těším se na vás.
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Pět je ještě celkem brzo :-)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Většinou tak aby lidem už jezdily spoje :-)
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    Uááá! :)
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    Masakr. :) To bude masakr. :)
    PIETA
    PIETA --- ---
    Kementari: Jo, do čtyř-pěti. (:
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam