• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETRIUSJediná cesta - záblesk demokracie?
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    Jo, málem bych zapoměl, díky orgům!! Bylo to výborné.
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    To chcete říci, že ti tři chudáčci byli všichni Moldavané? Vy ste mi je všechny rozbili!!
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    Jo, a co znamenaly ty stužky? Jedna kočka mi zezelenala, ale nevím proč... To byla nějaká nákaza? :)
    Jinak díky orgům, bylo to skvělé :) Jenom těch Moldavanů mohlo být víc, abysme měly víc koulí :)))
    PIETA
    PIETA --- ---
    Jasně, řekněte mi někdo, co se mnou je. (:
    HARALD
    HARALD --- ---
    Orgové, díky moc. Velice příjemná noc, krásně jsem si zahrál. Fakt mě dnes bolí nohy. :-)

Tentokrát jsem se v podstatě moc základní zápletky nedotýkal. Nabonzujte tu, prosím, nějaké ty detaily. Postavy, které něco věděly, byly tajnosnubné jak květinky a rozhodně nepustily žádnou informaci. Myslím, že nebudu sám, koho to bude zajímat. :-)
    RENGLAREN
    RENGLAREN --- ---
    chytrá holka..to se hned pozná Sametka;-)
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    Zadne ohlasy? Ze vy vsichni vyspavate... ;)
    KEMENTARI
    KEMENTARI --- ---
    Bylo to s vámi bájo bájo.... díky moc. Užijte si afterparty.
    Já letím.
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    ještě malé upřesnění. 60cm zbraně mohou být lehké nebo těžké, záleží na provedení. 60cm mačeta se šitokou čepelí, těžký krýtký meč (gladius), sekerka nebo palcát mohou být s kliedem považovány za těžkou zbraň. Stejně tak z omračujících zbraní ocelová trubka (například)

Dovednost zacházení s noži lze použít na zbraně do 40cm, je to věc Roleplaye, ale 60cm věc prostě nepovažuju za nůž... :-)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Pár zájemců se našlo, kdo bude chtít může se sejít v neděli odpoledne/večer pokecat a popít. Budeme to asi komunikovat před hrou a během ní. Místo zatím neznámé...
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    hehe, jlidi z minula vědí že v pátek jim přijde SMS, ale pro nedočkavé:
    Hra začíná v 21:30 Organizátoři jsou k dostižení na Albertově u Pyrkyňova ústavu od osmi do devíti. První pohyblivý trh je v 22:30 a pak každé další dvě hodiny (sudá +30 minut)

Hráči začínají tam kde jsou herně. Tedy ti Pražští začínají ve svém sídle, ti z vnějšku začínají na hranicíhc tak odkud přicházejí (příklad Liberec - začínám někde na severu...)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    jste měkoty :-)) já mám vražedný tempo už dva týdny...
    ORBIT
    ORBIT --- ---
    ještě že jsem to neviděl ;)
    NO after po jednodenní akci ? možná pár lidí někde v hospodě poklábosí a popije ..
    ale neděle je bražedná
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    kdybste viděli tu mapu Prahy (asi 60 lokací k rozmístění :-))
    PIROSH
    PIROSH --- ---
    Jsem taky pro ne:-) Takže máš smůlu Petrie.
    Jinak včera proběhla finální porada (a nemám VÁS rád). Všechno je skvělé, super, všechno je už od srpna hotové, žádný skluz - no znáte to sami.
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    a jindy? (všední den...)
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    Jsem pro NE.
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    ungh... ja mysim, ze ne. (pokud nas tedy opravdu neceka konec Podprahy a okolniho vesmiru :) )
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Myslíte že má cenu dělat v neděli odpoledne Afterparty? (klidně trochu komornější...)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Jo teď mi došlo že by taky bylo fajn, dby hráčí NK během hry přestali hrát a řešit jiné LARPy, už to tak nějak považuju za samozřejmost...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam