• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETRIUSJediná cesta - záblesk demokracie?
    HARALD
    HARALD --- ---
    A odkdy byl Darion démonem? Už minule?
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    huh to nebylo moc čitelné tak znovu :-)
    Nathelen věř mi že vím co říkám - Darion šel fyzicky zranit pouze nekovovýni krystalickými látkami (teď jsem to možná zmotal, chemie není můj obor) Prostě jen sklem, obsidánem, kameny... ne dřevem... a určitě ne železem, stříbrem, zlatem apod...

Další možnosti bylo vymýcení které by ho vyhnalo z těla propadlíka které obsadil a pak bych asi Dariona nechal hrát cosi jako temného našeptávače (prostě by za váma chodil nehmotný a neviditelný a prudil by jednotlivce kterým by mluvil přímo do duše... ;-) A pak Magie na kterou byl celkem cilivej, jenže destruktivní magie bylo ve hře minimum(například přes fetiše - sirky, svíčky a zapalovače by šlo získat nějakou ohnivou magii ale to je vcelku vše...)
    NATHAELEN
    NATHAELEN --- ---
    PETRIUS: Já ti věřím, nedovolila bych si nic jiného :o) spíš jsem myslela naopak, že my bychom odatmtud asi neodešli - co taky zmůžou dva obušky (+3 ženské v depresi) proti démonovi? :o)
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    PETRIUS: To že ignoroval mrtvé zóny byl důvod proč jsem do něho šel. Jiank bych se jim vyhnul, ale potkal jsem ho jen tak camart v mrtvé zóně a to naprosto nesedělo s jeho historkou.
    NATHAELEN
    NATHAELEN --- ---
    taky moc děkuju, bylo to úžasné .o))

jinak co se týče too Dara - kdyby se tam do toho nepřipletl Goran se svatostí, tak to taky možná dopadlo jinak :o) takhle to byla nádherně patová situace - 3 kočky v depresi, Darion v kruhu, všude kolem svatost :o)))
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    No Je možné že někdy uděláme něco ve stylu Zimního Bezkrálí, tedy diplomaticko, virtuální skoro RPG na téma NikdyKde + Vnější svět + díky vám i Horní Praha....

Ale to nějakou dobu potrvá. Pirosh si chce dát voraz, já zase hodlám blbou na jaře/létě s Jedinou cestou kterou už jsem pár lidme slíbil a hlavně se na ní těším mnohem víc naž na NK. On obyčejný larp někde venku je imho proti tomuhle absolutní pohoda...
    HARALD
    HARALD --- ---
    PETRIUS: No, mám takový pocit, že ve virtuálním pokračování by se naše obchodní aliance dostala do sporu s Aetbergy, protože jsme chtěli mj. zásobovat Spodní Prahu santalem. Vytvořit obchodní gildu s ochrankou (a zdroj potravy pro Sametky) by bylo nezbytné. :-)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    No hlavně kombo ty - Propadlík (tedy v SP nestárne) a ony jakožeštiy které taky vydrží dost dloouho, to by byla fakt dlouhá ochodní alinace... GRATULUJI! ;-)
    BAGHEERA
    BAGHEERA --- ---
    Připojuji se k veřejnému poděkování a blahopřání organizátorům k výborné hře. V Praze jsem narazil na samé milé lidi, ale nepodařilo se mi je pozabíjet :-)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    ufff, je tohofakt hafo, kdyby se to vytiskl bylo by to na pěknej štůsek, v půbehu mesíce se z toho pokusím něco vydestilovat a uděla vám takovej stručnej náhled do zákulisí...

jo After party bude někdy po Camelotu (imho)

BTW: tím bych vás za draka rád na Camelot pozval. Určitě bude rád když tam bude mít hafo takových skvělých lidí jako jste vy ;-)
    RENGLAREN
    RENGLAREN --- ---
    ...víš jaké jsme si to udělaly..takové jsme to měly:-).Vůdkyně klanu se prostě rozhodla pro tento druh diplomacie:-)
    HARALD
    HARALD --- ---
    Tak to jo. :-) DObré společnice pro obchod. :-)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Sametky? všechny zhřešily a nemají šanci na nápravu, Už se neví která z nichpřišla na způsob jak si prodlužovat život avyhnout setak peklu, ale velmi rychle to začaly děla klanově až se z nichstala taková strašidelná rarita SP - to byl jejich setting . minule se třeba pokoušely Sametky spolupracovat s Militiou inferni aby si tak zajistili v Pekle bezpečí nebo úlevu... (přecej i přes svojí dlohověkost jsou celkem zranitelné a když nějaká z nich zemře tak do toho Pekla prostě jde...)

Jeto naoapak sekaly dobrotu aby je právě prto nikod nekydlil. Pokud vím měli to absolutně v pohdě. Nikdo po nich nešel (možná tak lovec čarodějnic kterého jsme už do hry nedostali...)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Jeho vysávání síly šlo prostě dost mimo, on to děla už jen svojí prostou přítomností. Ve skutečnosti by to mohl dělat celou dobu, pořád ale
    1) pro hru by to byl voser
    2) prozradil by se
    3) měl to tedy omezené počtem seslání za nějaký časový úsek, nevím jestlitohle zrovan jednou za hodinu nebo za tři, mimochodem také pořád nocil rukavie, kdyby někomu podal ruku okamžeitě by mu sebral jeden žibvot aniž by si to přál. Také okázale ignoroval Mrtvé zóny a jak jsem už říkal přízraky ignorovaly jeho...
    HARALD
    HARALD --- ---
    Jak moc byly Samtky infernální?
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    A ještě k Baronům a Vlkům, tohle vyřeším až poté o budu vědět CO přesně se v Praze dělo. Tenhle konflik je totiž otázkou celých ji訞ních a části střednách čech. Ptostě dost hnusná válka která sě měla přesunout i sem...

Jinak Pražšstí baroni, byli kastou Baroních obchodníků, na NKI ještě poslušní a vyčelnení pro obchod a styky s SP, pře NKII se ale trhli a shodili Bariéru která prahu obklopovala a tímjjí udělali volne průchozí - mimochodem kolem toho byl taky dobrej humbuk - kouzlo Bariéry bylo totiž svázané s Uzlem Aedbergova...) Na NKII po mich Moldavané dost tvrdě šli, nyní na NKIII opět. Jejich motivací bylo prostě přežít a hlavně nějak docílit toho aby v 1) Praze byli nějak vážení 2) sehnat si nějaku spojku přes kterou by mohli s Prahou zase obchodovat...
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    PETRIUS: Děkuji náčelníku, že jsi se mě zastal. To vysávání životní síly byla otrava. Když bych ho chtěl věznit déledobě, třeba pár set let, musel bych se tam zkamenět. Byli bychom báječné sousoší. Tak jak tak, kočky měli rozhodně o hodně víc štěstí než rozumu :))
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    S tím kruhem to nebylo tak docela. Ikdyž s Prasátkem jsme se úplně neshodli (proto jsem rád že jsem u toho byl a mohl to šéfovat). Byl fyzický ale dalo se zkrz něj mluvit (a tím třeba deptat méně odolné jedince - což je ale problém hráčů kteří oproti svým postavaám jsou strašně houževnatí...) a taky jsem Darovi dovolil dosti glovbální efekt - vysávání životní síly. Nic jíného bych projít nenechal - jako že tam ještě pár věcí bylo...)

Jinak Darion byla přesně ta entita, která mohla za všechny mrtvé zóny na NKII (dostal to tak jako do začátku jako svojí minulost). Jeho úkolem bylo najít Srdce a spustiti ho na opačný pohon... (což chtělo ve skutečnosti udělat více lidí, například Baroni Moldavy nebo Krysomluvčí... Možná i Ostrava by si vzala za cíl Aedbergov...)

Jako chybu vidím způsob jakým se na Dara Vlad a Kočky vrhli. Oni oravdu neměli jediný způsob jak ho zastavit. Bez přípravy by to totiž asi nedal asi nikdo (možná goran by udělal polovinu pokud by použil stejný rituál jako loni na Mirven - ale to by se seza Dar nenechal...)
    Buďte rádiže Dar se jako démon vzdal, poté co ho náhodou uvěznil Prasátko...
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    PIROSH: Doufám, že se vaše nové projekty atmosférou alespoň přiblíží Nikdykde. Noční, podzimní Podpraha a její obyvatelstvo jsou fyzicky nádherné!!!
    PIROSH
    PIROSH --- ---
    Tak a je konec. V nejlepším skončit, tak to povídala bábi Střapatá z Podhradí. Vzali jsme si z ní příklad. Mezi hlavní důvody patří nemožnost skloubot naše megalomanské choutky (protože to, jak bylo letos Nikdyde připraveno by vystačilo na tři dny - a nakonec to šlo kvalitě hry, protože spousta hráčů se v ní přímo topila, v Praze rozmístit lokace zkrátka nelze...) a také to, že já i Petrius máme v hlavě své samostatné projektíky, kterým se chceme věnovat.

Darion: Všichni orgové ti fandili, aby měli jasnou výmluvu, proč nelze pořádat další Nikdykde:-)
    Harald: Baroni z Prahy tu byli už od prvního Nikdykde. Původně jso to Moldavani, kteří odpadli a zůstali v Praze (jejich původní vůdce - baron Martel byl mocichtivý prase a navíc měl trochu problémy se svými kolegy...). Pojem "pražští Baroni" je jaksi umělý, protože bylo potřebu odlišit odpadlíky od útočníků.

Toliko hlášení. Za ministerstvo propagandy a mlžení: Pirosh
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam