• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETRIUSJediná cesta - záblesk demokracie?
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    REINITA: Andel, opravdu ;)
    REINITA
    REINITA --- ---
    LORD_SHAPER: ve skutečnosti jsem celkem uvažovala o tom, že tě také jedním navádítkem počastuji, protože jsme se s mágy příliš nekamarádili, ale nakonec jsem usoudila, že pokyn "monitorovat mágy, kteří by mohli být nebezpeční" neznamená "posílat na ně přízraky". :o)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    LORD_SHAPER: Oba aktery kouzelnickeho souboje bych poslal pred Stvoritele driv nez by stacili rict "ses prece andel a tohle nesmis". Zneuzivani kouzelne moci k cemukoli jinemu nez je pomoc nebo nenasilna pacifikace (coz souboj je) byla vec ktera by mne dokazala jako jedna z mala dovest do stavu rozzlobenosti ;)
    (i u toho kouzleni parohu jsem byl dlouho na vazkach, nez jsem usoudil, ze to bylo po pravu...)
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    REINITA: Jů, a proč jsem nedostala navádědlo na přízraky? Aspoň bych si měla do čeho seknout... Když jsme si konečně připravily zbraně, přízraci se někam zdejchli :(
    MARWIN
    MARWIN --- ---
    Ja se pridam s chvalou: skvela hra a fakt skoda, ze posledni :,-(
    REINITA
    REINITA --- ---
    GREATDRAKE: co jsi byl vlastně zač?
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    REINITA: hehehe, to je dobré :))
    REINITA
    REINITA --- ---
    LORD_SHAPER: my jsme byli špehové, tak jsme se neprojevovali, jen tu a tam někomu připnuli navádědlo na přízraky :o)
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    ZMYJKA: V pohodě, vyměnil bych to za peří a amuletem bych procházel :) Stačilo se zeptat.
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    LORD_SHAPER: Nějak se to už nestihlo :) Získala bych za to amulet ochrany proti magii, víš? :)))
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    AMBERAN: Rozhodně jste se neprojevili tak dlouho, abych si vás všimnul. Mohli jsme si dát kouzelnický souboj :)

ZMYJKA: Proč sis neřekla? Krev bych vám možná prodal.
    AMBERAN
    AMBERAN --- ---
    Ano ano, take se musim pridat - byla to svanda :-)
    A vubec jsme se neprojevovali tak dlouho, az na to Drak umrel ;-)
    ZMYJKA
    ZMYJKA --- ---
    Jo, škoda, že se šéfstvo Moldavanů neprojevilo trochu výraznějc :) Sekly bysme si i do nich :) Stejně jsem potřebovala kost nebo krev nějakého mága... :)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    REINITA: Byl jsem bohuzel moc daleko abych tomu udelal pritrz :(
    A pak uz bylo pozde neb jsem musel dohlizet na ozivovaci ritual.
    REINITA
    REINITA --- ---
    přidávám se k poděkování orgům za pěkný larp - skvěle jsem se bavila. :)
    tedy krom toho, že nám hráči zrubali moldavské vojáčky, to od nich nebylo pěkný :o)
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    Démona v hájku jsem taky potkal... a opět zlatá vůle! No a v podzemí jsem taky byl... sakra, nevymetl jsem jen dům sametek. A to zdůrazňuji, že jsem po ničem nepátral! Byl jsem tam vždy jen náhodou s někým, nebo ze zvědavosti. :)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Zrovna ve skleněných d´mech na jednom místě slabá vůle mohla být jistou smrtí, na jiném jsi se bez ní dal na bezhlavý útěk což tě v podstatě zachránilo... :-)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Ale zase nemáme moc rádi virtuální smrti, takže všude kde se dalo zařvat (dům Sametek, Podzemí, Démon v hájku, Skleněné Dómy) byla malé varování a cesta zpět. Případně ti kejhák zachránila Ostražitost pokud jsi jí měl...
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    Tak to tedy zlatá nezlomná vůle!! Že jsme tam vůbec lezli!
    HARALD
    HARALD --- ---
    PETRIUS: no fuj... :-)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam