• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETRIUSJediná cesta - záblesk demokracie?
    KELPIE
    KELPIE --- ---
    GREATDRAKE: Gorane, tim chces rici, ze MY se budeme zdrzovat pekne v teple?:))) to me vazne tesi, odebiram jedny ponozky a prohlubuju vystrih:)))
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    Hurá
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Mimochodem, kdybyte byli tak laskaví a nechali se vyhodit z vašich škol a zaměstnání, tak jste mrznout nemuseli ;-)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    hm radši toho už nechám :-)
    HARALD
    HARALD --- ---
    Hurá
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    PETRIUS: No ja jsem za ni rad, ale ostatni budou mrznout ;)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    co je? ty nebudeš rád za vytápěnou hospodu? :-))
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    PETRIUS: Jdu si pro nahnila rajcata...
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Teda kdyb tohle byl koncert tak řeknu že jste strašně vlažné publikum :-)))
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Takže jsem včera byl v Rožmíku. I přes obavy, které minulý rok panovaly tak nám skautíci propůjčí úplně celou myslivnu i s vším co okolo je. (jsou pragmatičtí - už tam není vůbec co ukrást nebo zničit a naše prachy jim přijdou vhod...)
    Nejspíš tomu budu věnovat ještě nějaký víkend abych to tam omrknul a odhadl kapacitu. Co je ale jisté:
    - dovnitř určitě budou moc všichni orgové
    - jednu místnost určitě necháme volnou, kdyby v průběhu akce někdo zjistil že podcenil svůj spacák a venku ve stanu nepřežije
    - místnost s krbem (kdo byl na KK ví) asi bude volně přístupná, ještě uvidíme podle toho kolik je místa nahoře
    - přístavek který byl využíván jako hospoda, utěsníme igelity a nějakým hadrem do vchodu, mělo by se tam topit a do jisté míry zase i vařit. Zkrátka příjemné místo kdyby mělo nějak pršet nebo tak něco (rozhodně není potřeba se bát, že byste akci strávili v mokrém kostýmu...)
    - na místě budou dost možná i nějaké gotičáky pro herní budovy...

A bonus navíc! Zarezervoval jsem to samé místo i pro Kamenný Kruh. Takže se radujte se mnou :-)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Tak jsem pozměnil ta pravidla. Jen mám teď pocit, že jsem na něco ještě zapoměl (ale to možná bylo do neveřejnejch) Kdytak mi to připomeňte.

Před stahováním doporučuji F5 :-)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    To je nás víc :-) ale přecijen rozmanitost je rozmanitost :-)
    A jak říkám, není to bitva...
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    no, ja bych zivoty pres deset asi nezvladl, mam problem s pocitanim.
    Ale ja jsem asi divny, nejradsi mam hry kde jsou zivoty nekde kolem tri a vsichni berou za jedna, kdo obcas prasti za dva je da kapo of da blok!
    :)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    dvojka běžně, trojka u specializovaných machrů a čtyřka po kusech...
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Reknu to takhle, tri az deset je akurat, pokud se zasahy za 2-4 vyskytuji bezne.
    Obecne jsem pro kratke rychle boje, ktere si kazdy radeji trikrat rozmysli podstupovat.
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    tři až deset ti přijde hodně? Kdyby to byla bitva ne larp tak chápu ;-)
    Především kvůli tomu že tam bude dost pravděpodobně víc lidí než na šatrhu nebo jinde. Minule bylo sto. Tak třetinu tvořili lidi které jsem neznal...

Mimo to je tam dovětek, že kdokoliv kdo se na tom dohodne s proti stranou, si může bojovat jak chce...
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    Proc jsi zavrhl neco jako satrh ci system o malo zivotech? (nevadi, jen zajima)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    kulhám dokud mě někdo nevyléčí, to beru.Je to ultimát ale je to jednoduchý. A léčit to může koneckonců kdekdo...

Ale to s tou půlkou životů tam není ani náznakem a imho je to dobře :-)
    (když máš poslední život jdeš do bezvědomí, máš nulu, umíráš, nic víc nic míň...)
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    PETRIUS: ehm... to byl navrh miry zjednoduseni ;)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    počkej to jsi asi četl pravidla jiné hry :-)))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam