• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETRIUSJediná cesta - záblesk demokracie?
    IORETH
    IORETH --- ---
    LORD_SHAPER: No jo no.
    LORD_SHAPER
    LORD_SHAPER --- ---
    IORETH: To víš ty, ale když se bude jmenovat Uropolis tak se mu bude posmívat celý svět.
    PIETA
    PIETA --- ---
    IORETH: Jak moc myslíš, že průměrně pubertálnímu hráči LARPů bude ten rozdíl vadit, aby se mu objevila asociace? (-;
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    PIETA: Vis co se dela s proroky? ;)
    IORETH
    IORETH --- ---
    Ne, to by bylo Uripolis :-)
    PIETA
    PIETA --- ---
    Uropolis - "město, ve kterém to fakt chčije"
    IORETH
    IORETH --- ---
    Uropolis - "město měst", zároveň "město, ve kterém to fakt žije", "město, kterému to fakt pálí" a dají se najít i podobné významy.. :-)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Pozor pozor, pozor!
    Vyhlašuju konkurz na jméno hlavního města Císařství. Mělo by to dobře znít, mělo by to být jedno slovo, mohlo by to znít latinsky. Chci ho mít dnes - to nejlepší odměním 15ti expy jako bonus do začátu! ;-)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    A ještě k té dopravě - v mailu který jsem vám posílal (je to i na stránkách - použijte F5, byl i dotaz kdo a jak dorazí - potřebuju vědět kolik bude na místě aut - zatím ale nějak přehled nemám :-/
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Tak byla stvořena ekonomika hry - celé to zveřejníme asi až na místě ale výsledky jsou dva:
    1) Hra bude o tom vydělávat prachy a platit nima orgům za to že žijete a zároveň císařství ve formě daní. Pokud nezvládnete to první, nebudte dostávat expy za to že žijete - není jich málo - ale už pouze za questy. Pokud nezvládnete to druhé, čekají vás příjemné galeje ;-)
    2) Podařilo se nám téměř dokonale vymítit virtuální zlo v podobě virtuálních vidláků apod... Vše co je vře je představováno hráči. Každý hráč (zjednodušeně) hraje sebe, ale zároveň i reprezentuje nějaký vzorek populace. Pokud hráči hladoví, hladoví i celá zem. Pokud má nějaká mocenská skupina navrch, mají navrch i vidláci předtavovaní touto skupinou. Pokud se pětina hráčů obyvatel venuje obchodu, znamená to že obchodu se věnuje pětina obyvatel celého údolí - takto si to můžete převést téměř na cokoliv...

Autorem této myšlenky je Vlk (z Dlakova) a tímto mu provolávám věčnou slávu!!!
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    Je nekdo, kdo jede z Prahy a ma dve volna mista v aute? Preci jen, z Brna je cesta dlouha, takze aspon jeji druhou pulku bysme uvitali(a byli vdecni etc), kdybysme se k nekomu mohli pridat. My=ja a Braenn. Braenn se urcite odvdeci svou pozornosti, neskonalym vdekem, obdivem a buhvicim jeste. Je uzasna, pritulna, hrava a ma rada deti - Chcete ji? (a me vezmete k tomu, jo?;) )
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Obdržel jsem sice pár postav ale stále moc nevím kdo kdy a jak dorazí. Já vás snad budu při neohlášeném příjezdu bít holí!!!

Věc číslo dva: pokud si s sebou někdo plánuje vzít zvíře (třeba psa) ať se mi hlásí do pošty, lesáci s tímhle nejsou moc otevření ....
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    kdybyste měli problém s jménem:
    http://www.legionxxiv.org/nomens/
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    nerad bych aby na to někdo náhodou zapoměl - ostatně připomínám totéž s nočními zbraněmi...
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    GREATDRAKE: mno bez reakcí ani nevím jestli se tím zabýváte nebo ne...
    BAGHEERA
    BAGHEERA --- ---
    GREATDRAKE: tomu budu rád odborně přihlížet
    GREATDRAKE
    GREATDRAKE --- ---
    PETRIUS: Ech myslim, ze to kazdy zvladne ne?
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    jelikož tady mám téměř všechny úředníky tak připomínám, že se stále ještě nevyřešilo jak zrealizujeme ty věnce na hlavu...
    ZAPPO
    ZAPPO --- ---
    ja to rikam porad, ze pravnici jsou zlo....
    DRUI
    DRUI --- ---
    Tak fajn, pokud organizatori zajisti dostatecny pocet hracek.. :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam