• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    PETRIUSJediná cesta - záblesk demokracie?
    DARION
    DARION --- ---
    400 kč nebo 300 kč, pořád to beru.
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    ve skutečnosti ještě žádný bude neodjíždí, protože cena při 30ti lidech je asi 200 kč, takže vyčkávám jaký bude zájem :-)
    THURINGWETHIL
    THURINGWETHIL --- ---
    PETRIUS: btw. kdy ten bus odjíždí? Asi už jsi to psal, tak se omlouvám.
    THURINGWETHIL
    THURINGWETHIL --- ---
    PETRIUS: mluvila jsem s Michaelem Broncem a jak on tak ja bychom jeli busem, pokud bychom se vesli.
    LYREL
    LYREL --- ---
    jestli je ísto v autobuse, prosím, vejdu se tam ještě?
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    PETRIUS: Informační šum, asi mnou zaviněný.
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    ALDARION:lol, právě se mi odhlásil jeden člověk že s tebou jede autem :-)
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    PETRIUS: Na auto kašlu, pojedu také autobusem, připočítej mne, prosím.
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    kamila
    estanor
    pyverrn
    ivana
    martin
    tári
    huan
    kytka
    darion
    zappo
    renglaren
    petrkor
    natálka
    shaika
    goran
    lyrel
    kementari
    drui
    eleyne
    michal bronec
    orbit
    erwin
    lothias
    činkapi
    rajče
    veronika
    marťušák
    lišák
    anya
    spider
    ethan

Tihle lidi se mi přes registraci nahlásili na autobus. Je to 31 lidí. Což není úplně plný stav a tedy by cesta byla dražší. Optimální stav by byla cesta tam i zpět za cca 300, možná míň ale nechci nic slibovat. Detaily budu řešit zítra.
    O co vás teď žádám je mi urychleně dát vědět pokud někdo z zde psaných lidí ztratil zájem o autobus. Pokud by se ukázalo že sháníme bus pro dvacet lidí, nemá to pochpitelně vůbec cenu (vyjde to asi na 12000 tisíc....)

+ se mi hlašte lidi co by měli o bus zájem a nepsali to do registrace

Jinak dále sháním dobrovolníky na stavbu města. Podmínkou je přijet ve středu či čtvrtek :-)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Když posíláte prachy na účet je potřeba uvést váš nick! Vaše křestní jména mi obvykle nic neřeknou a mám tu i jeden vklad bez čehokoliv (naštěstí mám podezření od koho) Dávejte si na to pozor, jinak to budeme muset dohledávat nějak absolutně netuším jak....

Platby předem uzavírám tento víkend. Po neděli už nic neposílejte ani nenoste. Zaplatíte na místě...
    Děkuji za pozornost :-)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    já bych rovnou zakázal přílohy a to by teprv bylo po potížích :-)
    (nevím jak to děláte ale už jsem zadřel na jednom rtfku) mě teda hlavně zajímá, když jde jenom o text, tak proč to posílat například v pdf...
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    ALDARION: Já bych rovnou povolil jen PDF a bylo by po potížích :o)
    ALDARION
    ALDARION --- ---
    Nestačí formát .rtf? Word by ho měl přečíst bez problémů, a snáze se mi do něj exportuje...
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Pokud nám budete něco posílat tak vás poprsím aby to bylo buď rovnou v mailu nebo v příloze a to ve formátu doc. S ostaními formáty bývají problémy a to i přestože se jedná o nějaké super vychytávky.
    Imho napsat to rovnou do mailu nebo do wordu to není zas tak složitý... :-)

Jinak na webu jsou už všechny veřejné informace a s vyjímkou možná zákoníku, už tam nic nahazovat nebudeme. Pravidla která nejsou veřejná nebo nějaké informace musíte řešit s námi.
    Ideální je přímo mail akce jedinacesta zavináč seznamcz

Díky!
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    audoprava vypadá jako dost dobrý server, předám to člověku, který by to měl řešit...
    Jestli bdue nějaké příště tak tě chci do organizačního týmu :-)
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    pokud jsou větší než 50x50 tak se hodí určitě (budou se jimi pobíjet dřevěné rošty ze kterých se budou stavět ulice...)
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    PETRIUS: Hodily by se bedny od hardware? Těch tu máme pár ve firmě a jsou na výhoz. A pokud jde o dopravu, nedalo by se najít něco třeba tady http://www.adoprava.cz/ ?
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    Kdyby někdo měl kontakt na levnou přepravní společnost ušetří nám starosti s autobusem :-)
    Také nám vyhořel kontakt na lepenku - karton (potřebujeme ho tuny) nápady v tomto směru uvítáme také.

Jinak hospoda sice vařit bude, ale vzhledem k zájmu který byl projeven (cca 60lidí) se nečeká, že budou nakrmeni všichni. Zkrátka kdo dřív přijde...
    K pití bude určitě lahvové pivo. Můžeme nabrat i nějaké balené vody ale zabírá to dost místa. Vzhledem k tomu že mimo nedaleké studánky tam není žádná pitná voda, není úplně špatný nápad si nějakou s sebou vzít...
    PETRIUS
    PETRIUS --- ---
    tak pojede časem, savana má zřejmě výpadek :-(
    ETHAN
    ETHAN --- ---
    Nějak nejede web...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam