• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARTHCervenovlasé - Red Haired's ♥♥♥ fanclub fanklub pro milovníky dívek, jež si vlasy nabarvily na červeno
    OLYFKA
    OLYFKA --- ---
    DRIXIS: uz jsem se odvazala predtim, kdyz sem byla asi dva mesice blondyna.. to byl fakt psychedelickej zazitek .)
    SARTH
    SARTH --- ---
    OLYFKA: krásná barvička :)
    DRIXIS
    DRIXIS --- ---
    OLYFKA: to ses mohla teda vic odvazat kdyz to bylo z nudy =) ale tobe bude sluset asi vsechno =)
    OLYFKA
    OLYFKA --- ---
    MADELEINE: z nudy?
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    OLYFKA: .. proč?
    SIMCIIQ
    SIMCIIQ --- ---
    MASOO: kde se da poridit?
    SHUKI
    SHUKI --- ---
    MASOO: typ, kde ji sehnat? na prvni pohled vypada.....cervene :)
    STRIGA
    STRIGA --- ---
    Z Riwiiny přehlídky..se Sultánkem (:

OLYFKA
    OLYFKA --- ---

MASOO
    MASOO --- ---
    jinak tedy lituji, ze sem DYNAMIC COLOURS

nepoznala hned na zacatku, to mohlo byt cervene jak svina, ted uz to nezachrani, ale je to super, je ji hodne za kilo a fakt cervena....
    MASOO
    MASOO --- ---
    MASOO: k mejm "barvam", zalezi na svetle a aparatu, a taky na fazi barveni a druhu barev, co jsem pouzivala:
    mam vlasy fialove viz...

nebo cervene

druha brada included:D
    nebo do oranzova taky byly...

nejlepsi to bylo asi v tomto obdobi

a ted to treba na dennim svetle vypada jako hneda s cervenym nadechem, coz mi zas tak nevadi, cervena jako cervena to proste nebude, protoze se odmitam odbarvovat....takze tak

GAMATES
    GAMATES --- ---
    MASOO
    MASOO --- ---
    CHEESS: dyk to rikam....
    MASOO: "je to teda lehce bordo az do fialova"
    CHEESS
    CHEESS --- ---
    no co sem videla v ofinkach, tak to mas spis fialovy, nez cerveny :((
    MASOO
    MASOO --- ---
    MASOO
    MASOO --- ---
    jinak jsem zjistila, ze ta barva se meni podle osvetleni a ze neni tak zla, je to teda lehce bordo az do fialova, ale neni to nastesti, jak jsem se bala "ala pani nad 50 s kvetakem na hlave".....ale narvu tam tu cervenou, coz nebude uplne videt, ale rozhodne to nebude tmavnout...navic jsem se rozhodla nechat si narust dlouhy vlasy, takze se budu barvit dal asi, protoze to jinak nejde
    MASOO
    MASOO --- ---
    BARA_ONLY_ONE: zatim jsem se nedokopala, ale uz na tom delam, jen musim koupit rukavice
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    MASOO: Tak jak to dopadlo? Já předevčírem dobarvovala Directions barvou a už mě zastavili tři lidi, aby se zeptali, co to mám za barvu, že je super :)
    Ale stejně bych raději přesedlala na Dynamic colours, pokud má dobrou červenou, přecejen je o dost levnější. Kdyžtak nahoď foto, taky něco cvaknu.
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam