• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARTHCervenovlasé - Red Haired's ♥♥♥ fanclub fanklub pro milovníky dívek, jež si vlasy nabarvily na červeno
    KALIPSO
    KALIPSO --- ---
    EXCITE: Joooooo! Dik :D
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    Kalipso davam bod:)
    KALIPSO
    KALIPSO --- ---
    Tak už jsem taky přišla-přešla na kouzlo červené :)

MASOO
    MASOO --- ---
    MASOO
    MASOO --- ---
    MASOO
    MASOO --- ---
    BRAHMA
    BRAHMA --- ---
    OLYFKA: vypadas presne jako ta herecka z ,,my deti ze stanice zoo"...ta se pak taky obarvila na nakou cervenou...
    Natja Brunckhorst

MASOO
    MASOO --- ---
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    MASOO
    MASOO --- ---
    ISCH
    ISCH --- ---
    BARA_ONLY_ONE: Ona nemá moc možnost, jak zničit vlasy - není v tom peroxid ani nic obdobného, drží spíš na tom principu, že vlas "obalí" a abych se přiznala, mám je vždycky po barvení tak dvě omytí docela hebké :)
    SHUKI
    SHUKI --- ---
    BARA_ONLY_ONE: ja na ni jednou zapomnela a nechala ji asi ctyri hodiny a na skodu to nebylo, vlasy byly zniceny jako obvykle, ale modra drzela vyrazne lepe a dele :)
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    ISCH: Já používám barvu directions pravidelně, ale nechat jí na vlasech 12 hodin, to mě teda ještě nenapadlo. Neničí se tím ty vlasy ještě víc než obvykle?
    ISCH
    ISCH --- ---
    BARA_ONLY_ONE: Já Ti tu radost podpořím, po barvách od MP jsem teď zkusila Directions a jsem nadšená - ono mi to nějak víc drží a nevymejvá se to do zrzava :D
    (P.S. Osvědčil se mi postup nechat barvu pár hodin pod "igelitkou", pak sundat, nechat uschnout, jít spát a ráno omejt... Meju a balzámuju šišku každej den a červená je po 14ti dnech stále obstojně červená)...

Ale už tu zase pouštím moudra, takže sorry :)
    MADELEINE
    MADELEINE --- ---
    BARA_ONLY_ONE: .. :o) život je otázkou priorit :o)
    MASOO
    MASOO --- ---
    BARA_ONLY_ONE: sorry:)
    BARA_ONLY_ONE
    BARA_ONLY_ONE --- ---
    Nekažte mi radost, zrovna mi přišly dvě barvy Directions.
    MASOO
    MASOO --- ---
    MADELEINE: s tou je moc srani, to se na to radsi vykaslu;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam