• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    SARTHCervenovlasé - Red Haired's ♥♥♥ fanclub fanklub pro milovníky dívek, jež si vlasy nabarvily na červeno
    GUARDIAN
    GUARDIAN --- ---
    GUARDIAN
    GUARDIAN --- ---
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    FATBOZZ
    FATBOZZ --- ---
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    TOOMUCH
    TOOMUCH --- ---
    MURAMIXA
    MURAMIXA --- ---
    SCHWAB
    SCHWAB --- ---
    SKELLYUS: nevím, která si myslíš, že to je :)
    CAROLIN
    CAROLIN --- ---
    admix: že jde o ty červené vlasy, tak palec nahoru, poněvadž barva je to pěkná. Jinak fixátka už tak pěkná nejsou... :)
    SKELLYUS
    SKELLYUS --- ---
    SCHWAB: Je to ta co si myslim ze to je? :)
    PIKKMA
    PIKKMA --- ---
    BARBARELLA: uff moc krasna!
    ADMIX
    ADMIX --- ---
    MASOO
    MASOO --- ---
    omlouvam se za vykrik, ale prave jsem barvila hlavu spolubydlici a mam zas chute:)
    BARBARELLA
    BARBARELLA --- ---
    kamarádovo slečna :)

MURHAAYA
    MURHAAYA --- ---
    Jedna kamarádka z doby, kdy měla červené vlasy. Myslím, že jí to sedlo :)

Pink dress
    http://varial-artworks.com/sessions/016-pink/
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    BLADERAIN: no ved to je asi logicke. A prave preto nemozem viac chodit k tej holcine, co mi ich farbila doteraz. Pretoze by som potrebovala prefarbit tak kazdych 6-8 tyzdnov a sice to drzala kusok nad cenu za naklady, v mojej situacii je to stale pre mna pridrahe. Zato raz za 2 mesiace si kupit farbu a napatlat si to v kupelni az tak narocne nie je :)
    BLADERAIN
    BLADERAIN --- ---
    MARINNE: pamatuju si, kdy jsme měli spojenou hodinu s kadeřnicema a jejich profesorka s nimi tehdy probírama barvy - rudé odstíny jsou nejrychleji vymývané/smývané/blednoucí barvy...
    MARINNE
    MARINNE --- ---
    HONZIK_HAPPY: mne sa vymyvali aj tie profesionalne farby este tak 2 tyzdne (cca 4-5 umyti) s tym ratam....len sa bojim, ako to chyti
    HONZIK_HAPPY
    HONZIK_HAPPY --- ---
    MARINNE: ja ty syos ted mam na hlave a spokojenost ... jako vymejva se ... ale barvit budu driv kvuli odrostum ne barve ...
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam