GECKON: Ideálně ještě natřít bezbarvým lakem nebo tak něco - model ztvrdne a neošoupe se kresba.
Space Hulka jsem takhle měl, s figurkama genastealerů byla děsná práce, ale hra stála za to! Dělal jsem celou hru jen na základě popisu ve Score v rubrice stolních her, neměl jsem tehdy net, takže jsem vydedukoval ze schematického popisu pravděpodobný obsah celých pravidel a z několik fotek zrekonstruoval celou hru.
Pak jsem modifikací Space Hulka udělal dokonce Dooma, multiplayer only, jenž byl založen na stejném systému, ale hráči si mohli volit zbraně. Byla to tak dokonalá hra, že jsme udělali i přenosnou verzi, která se vešla do velké krabičky od sirek. Na kousek polystyrenu se přišpendlil čtverečkový papír s nakreslenou mapou a 5 mm velké figurky byly nalepené na špendlíku, který se zapichoval do hrací plochy. Papír byl sice po jedné dvou hrách děravej, ale nakreslit si novou mapu není problém. K tomu jedna kostka a několik stručných pravidel o viditelnosti, dostřelu a brnění. A hrát to šlo všude - ve vlaku, ve škole pod lavicí, prostě mánie ;).