• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    MAIDA
    MAIDA --- ---
    _BENNY: souhlas..my vcera kolem pehrimova a taky nic moc..i kdyz tam byli jak mlady tak i stary uplne černy seschly..
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    tak dneska Brno - Sobesice. zadna velka slava, jen par desitek. asi to chce jeste trochu casu, vlhka, zimy a tak.
    UGARATUGA
    UGARATUGA --- ---
    Pritelkyne dostala drogovy testy pri prichodu na ambulanci, bylo tam THC a houbicky... no a jakoze THC to taky ovlivnilo ale v ty dobe uz skoro nehulila, tak speka za ctvrt roku,ale s temo houbama to bylo horsi. byla zrovna sezona, takze jich mela tak 15 kazdej druhej den a nekdy i vic. Doktori to poznali podle toxinu v tele...nebyli to takovy klasicky polipy a srusty ktery se vytvarej pri jedeni spatny stravy......
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    Vážení,
    chtěl bych jen upozornit, že tahle diskuse je odborná a je VELMI žádoucí, aby příspěvky zde psané tomu odpovídaly. Vyzývám vás všechny, aby jste opravdu zvažovali a promýšleli, co sem napíšete a co ne. Zejména hodnota některých rad, jejíchž důsledky mohou být závažnější než ve známém internetovém humoru o hádání se na internetu, by měla být odpovídající. Podložte tedy, prosím, své případné rady a příspěvky svoji vlastní zkušeností, teorií i praxí a pomožte zvýšit a udržovat úroveň mykologické poradny.

Předem děkuji za výkonný team ústředního výboru mykologické společnosti

s pozdravem

DJ
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    EUR0: tohle se tu hodně probíralo už dřív, zkus použít filtr, tak jednoduché, jak to popisuješ to není.
    UGARATUGA: A to jí řekl doktor, že to má z hub?
    KAREN
    KAREN --- ---
    UGARATUGA: ? a kolik tech hub jedla, prosimte? a jak se pozna, ze mela problemy prave kvuli nim?
    DUHAR
    DUHAR --- ---
    EUR0: na bolave bricho se mi osvedcila konzumace ve forme zazvoroveho caje.
    UGARATUGA
    UGARATUGA --- ---
    EUR0: pozor na rakovinu strev a podobne. Moje pritelkyne skoncila na operaci strev a nejvic tomu pomohly praveze houbicky... hlalvne jist dostatek zeleniny a syru, ty strevum pomahaj od jedu ktere mame tak radi :)
    DAREEN
    DAREEN --- ---
    EUR0: jj urcite, taky mam docela problemy s bolestmi bricha (ne pokazde) cajem se tomu da dobre predejit (:
    EUR0
    EUR0 --- ---
    kamos mal problem zo zazivanim houbicek po konzumacii. hodne ho brucho bolelo. taketo problemy by sa mohli dat obist pomocou caju, nie?
    UGARATUGA
    UGARATUGA --- ---
    neni to ani jedna, DUHAR to dobre popsal. Ta 5 je sice fialova,nebo namodrala ale ma moc hubenou a dlouhou nohu a mam pocit ze ma takovej samotevej povrch...

Ja vzdycky hledam nez si nejsem opravdu jistej, a jakmile najdu jednu,dve tak si pak pripravuju ruksak :) okolo je jich vzdycky mraky.. :)
    BUCI
    BUCI --- ---
    ARNEE: imho 6ka a to jeste na 50% .o/
    KUNES
    KUNES --- ---
    ARNEE: zdravim tě vipadá to na číslo 6 ostatní vyhod... neni to moc vidět ale měli by trošku zmodrat ..
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    DARJEEL: no to budem muset chvilku počkat
    KAREN
    KAREN --- ---
    a ja bych rekla, ze nic) ale je to hodnotny prispevek, co se tyce hub, ktere se daji s kyzenym ulovkem zamenit;)
    DAREEN
    DAREEN --- ---
    DARJEEL: taky bych rekl, ze sestka by mohla byt.. ta vlevo vypada docela duveryhodne, dle tvaru..
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    ARNEE: špatná fotka, špatný světlo, není vidět většině hub barva ani barva lupenů, nicméně si taky myslím, že všechno vyhodit. Možná ta 6ka, ale nevidím to zespodu, ani pořádně barvu, tak radši nic.

PALEONTOLOG: Uka moravicy z Bystrce, to mě zajímá...
    DUHAR
    DUHAR --- ---
    HRIDEL:
    LITTLES: je to dost blba fotka na odhad, ale nesedi mi u sestky ta barva klobouku ani nohy - navic je na ty hoube vlevo patrnej zbytek zavoje, s lepsi fotkou by slo posoudit lepe, ale takhle bych se bal, ze nekomu radim at slupne nejakej pavucinec... a ta noha proste vypada... jinak.)

ale to by asi nejlepe odpovedel sam arnee.
    HRIDEL
    HRIDEL --- ---
    jedině 6 ,u pětky mate ta dlouhá noha ,ale klobouk je špatně :))
    LITTLES
    LITTLES --- ---
    ARNEE: 6 bych rekl ze je...5 s pochybama
    BUCI
    BUCI --- ---
    dneska v noci sem myslel ze mam takovej hustej sen pak mi doslo ze nespil ale halucinuju po peti letech se mi todle stalo poprve,stalo se to nikdy nikomu uz?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam