• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    ATROPYN
    ATROPYN --- ---
    SHPAGIN: pred 2 tydny za vimperkem v jiznich cechach spoustu, tenhle vikend na te same louce jen par shnilych kousku.. :-(
    SHPAGIN
    SHPAGIN --- ---
    prosím máte někdo nějaké novinky ze světa l.kopinatých? před třema týdny jsem na novém místě v Českosaském Švýcarsku (díky za tip místnímu old school hipíkovi) horko těžko našel 10 ks. Minulý víkend a tento ale nic. rostou ještě?
    děkuju
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    mně to fungovalo i bez manter. go to the essence (-:
    MMK
    MMK --- ---
    DARJEEL: jo, a ještě s mantrou "houba tady, houba tam, všude kam se podívám":)
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    MMK: zkus a uvidis.... tam jsem taky neco nasel .)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    MMK: nejlepší je jít po čuchu. Ze začátku to funguje, ale jak se Ti plní nádoba, už to tak nefunguje ;)
    MMK
    MMK --- ---
    MAESTRO_007: poradíš ještě kam tam? Pojedu autem, takže bez omezení ... koukám na mapu a líbí se mi třeba konec ulice "K Muntlochu", tam pak začíná les a teče nějaký bezejmenný potok.
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    Ano, je hodně sucho, chce to sbírat na Komářích vrších a ve vlhkých údolíčkách... kopřivy a ostružiní chrání své dary, než se ozve bůh deště svým hromoklínem ;)
    MMK
    MMK --- ---
    MAESTRO_007: Super, díky, zitra zkusím. Dnes jsem byl na Landeku a bez úspěchu. Je tam dost sucho, ani jiné houby moc nerostou. Potkal jsem akorát tři houbařky, které mi radily, že mám obracet padlé kmeny a tam uprostřed té plísně prý bývají :D
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    MMK: z konečné (Vřesina) odjizdi kouzelna tramvaj do Zátiší..... tam uz neco najdes .)
    BUCI
    BUCI --- ---
    4105: si zazil/a nekdy halucinace po mochnách jo
    4105
    4105 --- ---
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    Odbočka Mykologické společnosti hlásí na centrálu: Rostou i na Vysočině! :)
    (Černý les za Zelenou horou, Žďár n.S.)

MMK
    MMK --- ---
    Prosím poraďte nějakou lokalitu na Ostravsku a v okolí, díky
    PROCOP
    PROCOP --- ---
    SHKRK: Ejhle skorem ses trefil... úíý :)
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    PROCOP:
    BUKIS:
    je to hnojník třpitivý....
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    BUKIS: lysone to neni
    PROCOP
    PROCOP --- ---
    BUKIS: Hle takhle bez atlasu bych to hádal na nějakej "hnojník", ale chceš li to vědět přesně UTFG.
    BUKIS
    BUKIS --- ---
    hi lidi ... mate nekdo tucha co by mohlo byt toto?

lysky.bmp (9437238 B)
    BUCI
    BUCI --- ---
    tak vcera pekna stovka rychlá protože než sem se dostal z prace na louku bylo po pátý tak sem byl rád že sem si našel na tu nálož:))
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam