• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    MMK: škoda, že zrovna teď je období půlsemestrálek a projektů, takže nezbývá čas na zevlování po lese
    když to tak vezmu tak sem psilocybe snad nikdy na živo neviděl :)
    MMK
    MMK --- ---
    JND: ty světlé určitě, ty tmavší možná .. až je budeš sušit, tak nejspíš tu barvu srovnají ... anebo to poznáš po chuti a vůni, ty pravé ji mají nezaměnitelnou :)
    JND
    JND --- ---
    A ještě něco. Vyrazil jsem před týdnem do Krkonoš a všude hrozné sucho a nikde nic.
    Kromě těchto žlutých hub.

JND
    JND --- ---
    Mohl bych poprosit o identifikaci ??
    ty světlé až bílé jsou předpokládám ty správné. Mimo ně tam byly i tmavší. ne moc,ale vždy v těsné blízkosti těch světlých.

MMK
    MMK --- ---
    QWWERTY: v lesích za Žebetínem jich na některých místech roste tolik, že ani nebývá vidět listí :D
    QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    _BENNY: no slyšel sem od spolužáka co bydlí v Bystrci, že je celkem bežný, že tam každej rok rostou víc než "normální" houby :)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    SHKRK: vubec at do brna nikdo nejezdi kazdopadne! ;D
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    :), ja jen aby tu lidi nezacali jezdit do brna na kopinatky... to uz by byl dalsi mytus, kterej by byl treba nabourat
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    SHKRK: je mozny ze jsem se sekl, hovno tomu rozumim ;)
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    _BENNY: nekecej, kopinaty jsi v okoli Brna najit nemohl.... a pokud jo tak jses prvni...nahod fotky... do te doby neuverim
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    SHPAGIN: bohemiky a kopinatky
    SHPAGIN
    SHPAGIN --- ---
    _BENNY: a kterych?
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    jj, je tak strasne velke sucho, ze jsem dneska behem dvaceti minut nasel jenom ubohych 150+
    SHPAGIN
    SHPAGIN --- ---
    DARJEEL: promin, pravidla jsem si nevsiml. nicmene pekne hloupe pravidlo. pokud existuje jina platforma pro vymenu, ve spriznenych klubech neni. na masove navstevovana trziste nechci, hledm misto, kde se schazeji lide, kteri maji podobne zajmy.
    jasne ze chapu, ze je sucho, presto se tu objevuji prispevky se stovkami hub. chtel jsem vedet, zda se tykaji i l-kopinatych.
    MAESTRO_007
    MAESTRO_007 --- ---
    MMK: chce to zajit i nekam "dal" protoze tam najizdi hodne lidi z ostravy... a navic je ted uz sucho....

...ja tam nasel skoro vzdycky a to jsem tam jezdil hodne casto.... je pravda ze oproti brnu nebo ostatnim lokalitam jich tam zas tak moc nerostlo ale byly o to vic silne...

MMK
    MMK --- ---
    Tak v tom Zátiší jsem prolezl kdejaké kopřivy i vlhká údolíčka a nic, vůbec nic. Bylo tam pár typických biotopů, kde by byly, pokud by tam někde rostly. Mám to docela nakoukáno z Brna, kde jsem několik let pravidelně sbíral, ale osud mě zavál do Ostravy a tady se mi má oblíbená mana zatím vyhýbá :/
    KAREN
    KAREN --- ---
    DARJEEL: se vohánim jak dokážu, ti řikám! no jasně že projde, to se neboj, když na to přijde, mám svý zbraně - a nebojim se je použít. jako asi tak. ;)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    KAREN: cywe život je dřina, si myslíš, že Ti to jen tak lehce projde nebo co? Že ty seš ženská, tsoo? :)
    KAREN
    KAREN --- ---
    DARJEEL: kurnik jako děcka tohle mi nedělejte, starej nadává, děckám lezou žebra... a teď abych šla na živnosťák pozastavit činnost... dobře, aspoň vim, jak se zařídit, akorát nevim jestli Penny nebo Lidl sakra, podívám se do jejich letáků
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    KAREN: no... no... tak nám tu hned neplakej, vím žes na tom měla založenou živnost a jak teďka nakrmíš ty čtyři hladový krky, ale drogy jsou špatné a důležitá je profylaxe! Takže pěkně kejvni na ten post pokladní v Lídlu, protože Ti nic jiného stejně nezbyde... ;]
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam