• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    GLOBALALOBAL
    GLOBALALOBAL --- ---
    Já mam s drogama lecos za sebou,takže jsem si vědom rizik a přínosů...jen nechci sebrat něco co je lysohlávce podobný a bude mi to k ničemu a nebo nebezpečný. A víš jak,kdo se bojí, nesmí do lesa:)
    GLOBALALOBAL
    GLOBALALOBAL --- ---
    Tak na to bych bez tebe nepřišel:))) Já spíš myslel nějaký praktický rady a průvodce..když už tu ta diskuse je,tak nepočítám s tím,že mě bude někdo posílat na googl:)
    PSYCHOTOXIN
    PSYCHOTOXIN --- ---
    GLOBALALOBAL: něco si přečti ....doporučuju třeba něco od T.Learyho například dílko veleknězi,nebo spoustu jiných knih co nastiňují o čem je houbový zážitek ...

..můžeš skončit na psychiatrii protože to není "high super vysmátost" jak se dobrovolníci pro aplikovanou toxickou psychózu mnohdy zcela mylně domnívali ...
    SVATY
    SVATY --- ---
    GLOBALALOBAL
    GLOBALALOBAL --- ---
    Ahoj chlapci a děvčata..kdy a kam na lysohlávky?Ještě nikdy jsem je nejedl a nesbíral..tak bych potřeboval nějakou tu pořádnou radu:)
    KAREN
    KAREN --- ---
    ... ale treba nekdo zacne vydavat kazdym tejdnem akcni letak a clovek si bude moct zajet na misto na jistotu. misto detske sunky deset deka za patnact a baleni peti tatranek za cenu jedny a pul a jako bonus baleni tri dratenek zdarma tam budou vysazeny lysny ruznejch druhu, tvaru a velikosti. jak v Raji, no neee?
    KAREN
    KAREN --- ---
    KERRAY: no jako ja sem si taky onehda kvuli vyletu do lesa rozmenovala, abych mela co narvat do vozejku, ale jako neco ti reknu... voni tam nedali ani kosiky!!
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    KAREN: ne? aha, naposledy jsem tam marně hledal vozík...
    KAREN
    KAREN --- ---
    asi si vyrobim tricko s napisem Les neni supermarket...
    FIRED
    FIRED --- ---
    IVQ: tak tj snad jasny ne? :)
    ale spis me to zajimalo, jak tj, kdyz je takhle vlhko a pod mrakem...

MMK: thx
    IVQ
    IVQ --- ---
    FIRED: az naprsi a uschne:)))
    MMK
    MMK --- ---
    FIRED: za den tam už budou kousky použitelné velikosti :)
    FIRED
    FIRED --- ---
    halo halo.. snad je tady nekdo online a rychle poradi.. :) po jaky dobe tak zacnou opet rust novy lysohlavky na miste, kde je nekdo pred nama vysbiral?
    MEA
    MEA --- ---
    SALAM23: Ještě Pata_Pometla taky. .) Pat_Pometlo
    SALAM23
    SALAM23 --- ---
    SUCZKER: tam najdes tak maximalne Karla nebo Helenu
    SUCZKER
    SUCZKER --- ---
    hehe, a co jevany/říčany - čili takzvanej gottland :) ? Tam v těch lesích se dá něco najít?
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    decka teprve zacinaji zne.... ted prichazi to prave pocasi... co se tyka brnaku, dejte tomu 4-5 dnu a pak ma cenu vyjit do lesa (utechov, sobesice)
    SVATY
    SVATY --- ---
    Myslím si že pokud bude ještě zejtra podobně jako dneska tak by mohlo zase něco růst protože u nás je to ted fakt žalostný jak je sucho
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    jo zabreh na morave tam se narodil eskymo welzl, tam by to melo bejt ok
    PECAONER
    PECAONER --- ---
    vo víkenud jedu do Kosova u Zábřehu na Moravě, neví někdo jestli je to tam ok? dix
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam