• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    Příjemný článek který se neobjevuje každý den ;e)

Pubertální lysohlávky | magazín Psychologie.cz [Věda a společnost: lysohlávky, halucinogeny, závislosti, drogy, dospívání]
    http://psychologie.cz/pubertalni-lysohlavky/
    JULYZ
    JULYZ --- ---
    IXTREMIST: ad chlieb a pliesne - z toho mála mikrobiológie čo som mala si pamätám, že toxíny v pliesňach na chlebe sú dostatočne toxické až keď sú tie pliesne vizuálne viditeľné. tzn síce plieseň v chlebe je, ale kým nie je viditeľná, nie je pre nás toxická.
    KAREN
    KAREN --- ---
    Tak my už jdeme do finále a za všechno vážně dík, zas přijdem a možná i kouzelník...

;))
    DAREEN
    DAREEN --- ---
    ATOMINATOR: tohle pravdepodobne finale nema (:
    VODOMERKA
    VODOMERKA --- ---
    IXTREMIST: tak je napraskejte. vzdyt jsou ty houby chraneny, ne? ;)
    BUCI
    BUCI --- ---
    IXTREMIST: vzhledem k tomu ze tu mame jen kopinatky protoze tu mame malo listnatych lesu tak v noci bych nasel imhominimum v trave
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    BUCI: Mám podobnou zkušenost ze Šternberského lesa, byl tam flek na kterém jich rostly stovky a taky jej PČR zaorala. Zajímalo by mě nakolik na to mají právo.

Btw. zkoušeli jste někdy noční houbolov? Je to naprosto úžasné a (paradoxně) většinou jich najdu mnohem více.

ilustrační foto zde(všimněte si nádherného mycelia):

DSC02974.JPG (1512152 B)
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    BUCI: pokud si chceš dát čaj a jsi z Metal city a nevadí ti DarkPsy, napiš do pošty a jistě se nějak domluvíme (za úsměv, přinesený barvy na kreslení, nebo rohlíkovou zeleň)
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    BUCI: Dobrá rada laika s vysokým biologickým povědomím, nedělej to. Vizuální projev plísně je jen asi 10% toho co tam doopravdy je. Např. chléb na kterém se objeví flíček, je ve skutečnosti celý prorostlý plísní, která ale zběžným pohledem není vidět.
    BUCI
    BUCI --- ---
    DACUBE: takze ho mam vylejt??tam je fakt malicko a rad bych naposled dal tenle rok caj
    DACUBE
    DACUBE --- ---
    BUCI: na to se vykašli. Plísně jsou svině. Varem spíš odstraníš ú.l. než toxiny
    BUCI
    BUCI --- ---
    chci se zeptat..
    dostal sem od kamose caj udelanej uz ale nemel cas ho vipit protoze mu do toho neco prislo..nahore je par bilich skvrnek kdyz ho prevarim a prefiltruju bude se dat normalne vypit pride mi to skoda ho vylejt...
    BUCI
    BUCI --- ---
    ATOMINATOR:myslim ze report o zazitkach a pocitech na houbach je k samotnému tématu sběru lysohlávek o něco blíž než extraliga..
    DAREEN
    DAREEN --- ---
    IXTREMIST: jojo, u zoo je ráj (:
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    Btw. Dnes pod sněhem na důvěrně známém místě (ostrava, dál nespecifikuji) jsem nalezl zmrzlé krásky, bohužel jsem neměl fotak ...

(BOOK :-) )
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    Ostrava - Zoo :)

DSC02978.JPG (679970 B)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    ATOMINATOR: mimochodem, je to tady o sněhu...
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    DARJEEL: OK, jen jsem se zeptal. Důvěřuji tvému vedení :)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    ATOMINATOR: i ty brebto, bys to měl rád pěkně uspořádný, ale tripreport také není vyčerpávající kategorie... prostě se to nějak organicky přelévá, stejně jako houby po lese...

KOCOURR: je ošemetný, to je ten set a setting, který tu a jinde někteří lidé až podivně sveřepě proklamují. Jde i o to uvědomit si fakt, že set a setting je částečně nepodchytitelný a vybízí k určité formě "plynutí", něco jako bytí s proudem dao. Holt cesty Páně jsou nevyzpytatelné... Prostě je důležitý udělat maximum, co člověk může udělat a pak se poddat tomu, co přichází.
    I když samozřejmě rámcové dávkování má svůj vliv, na 30 kusech některých psychedelických hlubin prostě nejde dosáhnout...
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    Ale extraliga stále jede. Kdo myslíte, že se nakonec dostane do finále?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam