• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    ANGO
    ANGO --- ---
    ANARCHY: díky :) rád prectu vsechno, bohuzel tady takovyhle zajimavy uplne nevycnivaj. ledacos sem uz cetl, ale nevim nakolik muzu vsemu verit, a tady to evidentne nekdo sbírá takze tu smrdí praxe ;)
    ANARCHY
    ANARCHY --- ---
    ANGO: Napred si o nich aspon neco nastuduj, dokonce i na iDnesu najdes odpovedi na nektere ze svych otazek ;-)

Erowid Psilocybin Mushroom Vault : Psilocybe Mushroom FAQ
    http://www.erowid.org/plants/mushrooms/mushrooms_faq.shtml

ANGO
    ANGO --- ---
    Daj se tyhle potvůrky sbírat i na jaře a v létě nebo je to čistě podzimní záležitost? A kde takovou houbu můžu najít? Jaký je ideální prostředí, maj něco oblíbenýho?
    Nebo se to dá nějak vychytrale pěstovat či napomoct jim? :) Nemám na mysli zadny extrapsilocybinuplný houby...
    SLAPPY
    SLAPPY --- ---
    PANSTEJK: tak založeno taky na psilocybinu,
    konkretni osobnost houby nemužu posoudit :( množstvi zavisí na druhu
    chtelo by to nekoho se zkušenostma, nevim, jestli ty dostatečně účinny druhy
    nerostou prilis vzacně..
    PANSTEJK
    PANSTEJK --- ---
    PSYCHOTOXIN: já je vzdycky nachazel na podzim, kdyz jsem sel na prochazku do lesa, na jare jsem vetsinou do lesa moc nepachl :) asi zajdu na prochazku a kdyby neco tak dam echo ;))
    PSYCHOTOXIN
    PSYCHOTOXIN --- ---
    PANSTEJK: Tak to by mě hodně zajímalo ...já si totiž vysnívám,že je jednou najdu..kdybys měl možnost,zkus nějaké vyfotit a dát případně popis lokality a klidně i těch ůčinků :)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    PANSTEJK: strejda gůgl, teta wiki, dědeček erowid poradí? ,)
    PANSTEJK
    PANSTEJK --- ---
    SLAPPY: to by me docela zajimalo, parkrat jsem je nasel v lese, ale nikdy jsem se neodvazil je jist, jaky to ma ucinky a kolik je potreba jich snist?
    SLAPPY
    SLAPPY --- ---
    nějaký kropenatce třeba porostou
    DAREEN
    DAREEN --- ---
    ty vole, to pocasi me nuti jit pro zavarovacku do lesa......)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    DAUGHTER: ahoj, zajímaly by nás... jak to zkoumáš a jak máš pojatý vztah drog a internetu?

a máš teda mimochodem docela dost co dělat, 29.4. se odevzdává!! ;)
    SVATY
    SVATY --- ---
    JEHLAN: Hele pokud to myslíš opravdu vážně tak doporučuju se zaregistrovat tady http://www.shroomer.cz je tam spoustu informací ať se nemusíš ptát na každou blbost v tom auditku
    JEHLAN
    JEHLAN --- ---
    Měl bych dotaz..:) Daj se nějakym způsobem vypěstovat doma třeba mexický houbičky..? Nebo prostě lysohlávky celkově..:) Něco jsem googloval a nějak jsem nic nenašel, ale pamatuju si, že jsem to někde už určitě viděl..:)
    PETRPAN
    PETRPAN --- ---
    LAKRAKOULO: *my uz nemame.. a jinak, mas pocit ze toto je nejaky obchodni artikl? ee, neni (:
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    SVATY: jo no ztučněli jsme, evidentně to bylo potřeba
    SVATY
    SVATY --- ---
    FERRARI: To neni z mojí hlavy už to tady jednomu borcovy udělaly a ten se chytl docela dobře :D ale myslím si že to je docela dobrý řešení, pokud si dotyčnej neni ochotnej přečíst ani to co je tlustým písmem v zahlaví..
    FERRARI
    FERRARI --- ---
    SVATY: Dobre Ty ;)) !!!
    SVATY
    SVATY --- ---
    LAKRAKOULO: No nebo to zkus tady už jeden před tebou tady taky něco podobnýho scháněl bylo mu vyhoveno ;) stačí mu napsat počet a za kolik on se ti ozve možná se staví rovnou domů podle nálady...
    npdc@mvcr.cz
    KAREN
    KAREN --- ---
    LAKRAKOULO: zadej si inzerat v trzisti.
    LAKRAKOULO
    LAKRAKOULO --- ---
    mate někdo ještě nějaky sušeny mi už nemame dyžtak pošta
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam