• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    SVATY
    SVATY --- ---
    Dneska vysočina okolí ždáru nad sázavou. Rostou už krásně a potkal se kámoše ten říkal že byl před 4 dnama a že to bylo všude spousty takže sezona už nám začala :)
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    MILUCH: jánská/zoo/hornicky muzeum
    SALAM23
    SALAM23 --- ---
    urban legend...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    E2E4: mě se tomu moc věřit nechce
    E2E4
    E2E4 --- ---
    AYOS: Na tom travnatem pasu. :)
    E2E4
    E2E4 --- ---
    PYROMANEK: Kdysi mi nekdo rikal ze kamarad nasel neco na metru skalka. :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    dostanu se do štatlu někdy kolem středy, nevím jestli budu mít čas houbařit, ale do konce pracovního týdne bych jeden šel v lese strávit, ideálně dopoledne a přes poledne, tak kdyby se někomu teda chtělo, dejte vědět
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    O vikendu se chystam pomalu projit fleky v ově, tak dam report.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    PUGATO: na brno je podle mě ještě trochu brzo.. vždyť zima tady začla skoro teprv včera bo kdy :), podle mě má smysl se vypracit nejdřív tak o víkendu, ne-li až příští. Kdyžtak pošta. A vidíš, dub je dobrý místo, to mě nenapadlo.

VC, Žebál, vůbec nic.
    PYROMANEK
    PYROMANEK --- ---
    jezdim do spindlu, ale ted sem v praze, tady asi nerostou, co ?:D mozna tak za 3 mesice, ne ?:DD kdyz jsou u muzea 4 :DD
    PUGATO
    PUGATO --- ---
    Taky bych se rád socknul k někomu v Brně na výlet :) Bydlím přímo v Soběšicích, ale míst tady moc neznám, párkrát sem byl u buku a nic moc.. Ideální by bylo přímo tenhle tejden, jestli už něco roste. Pro mě, jakožto studenta, je houbičková sezóna nastavená opravdu nevhodně, do období odevzdávání projektů a provádění zkoušek :) Čím dřív, tím líp, ale často sem tu četl názory, že nejdřív až za měsíc.. byl ste už někdo v Brně na lovu?
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    jojo, tak dík borci :)
    DAVE_PAGE
    DAVE_PAGE --- ---
    DARJEEL: co si pamatuji, tak pred asi 10 lety rostly i ve meste v parku. Nekde kolem ZOO. A usporadali jsme i vylety do okoli do prirody a s prazdnou nikdy neprisli.
    SALAM23
    SALAM23 --- ---
    DARJEEL: Bohuzel...ale co jsem koukal do mapy,tak jsem si vsimnul,ze je kousek Bystrice pod Pernstejnem - tam jsem jich kdysy nasel taky pozehnane- je tam takovy Westernovy mestecko,samej kovboj a za nim na kopci v lese rostly obrovsky bohemky,bylo to dost sileny pak chodit "na vylete" mezi kovbojema :) ...ale je to tak 5 let zpatky,nevim jak to tam je ted...
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    SALAM23: no taky mi příjde, ale šel jsem včera s tím, že třeba najdu nějaké václavky a nic čoveče nic... no a nějaký konkrétní lokality kolem Dalešické přehrady, Vladislavy, Náměště bys neměl?
    SALAM23
    SALAM23 --- ---
    DARJEEL: na vysocine netreba nejaky konkretni misto....hledej v ostruzini a malini a ver,ze najdes ...jinak u Jihlavy "Rancirov" to letos bude asi slusny,jestli vydrzi tohle pocasi, tak budou zne :)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    VRINDAVAN: kde se dá ještě kolem jihlavy? Nebo spíš kolem třebíče, náměště, Dalešické přehrady, znáš tam nějakou lokalitu?
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    E2E4: Narkomani se sjíždějí na sjezdovky :D
    BPB
    BPB --- ---
    Krkonoše-dnes, moc toho nenarostlo..ale par desitek se našlo :)

QWWERTY
    QWWERTY --- ---
    kdybyste někdo byl ochotnej, přibrat mě k něajkýmu výletu do brněnskýho okolí, tak bych byl vděčenej (akorát teda kdo ví jak na tom budu časově)
    ....jasně můžu vyjít i sám, ale radši bych s někým zkušenějším :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam