• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • Přišli jste skrz odkaz na příspěvek, který již neexistuje.

• diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    GROE: tak na sběr je samozřejmě nejlepší páteční brzké ráno ,) pro noční sovy potom čtvrteční odpoledne...
    GROE
    GROE --- ---
    WREES: tak weekendy jsou zaručeně bídný, tim jak už si řikal, že je to profláklý, ale i tak se tam toho dalo jiný roky aspon pro pár lidí najít. Dřív ta louka co na ní jezdim byla i sekaná, letos ani to ne...
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    SDN33: záleží na to kam, jsou v Žebětíně místa, kam evidentně nikdo nechodí :)))
    TOMIS: podle fotky tipuju že ne, jestli má klobouk s příčným vroubkováním. Lysohlávka má více kožnatý klobouk bez rýh.

Taky by mě zajímalo, jestli jako v těch reflexních vestičkách budou chodit po lese a hlídat. Je fakt, že zákon úplně zbytečně přitvrdil kvůli něčemu, co se za problém z hlediska protidrogové politky čr prostě nepovažuje. A 40 klobouků je navíc dost pofiderní míra, by mě zajímalo, jak by řešili hromadu mokrého rozmačkaného marastu, to by se jim asi počítalo.
    DAWYT
    DAWYT --- ---
    PALEONTOLOG: no me treba zajimalo, kdyby nekde sbiral v rukavicich nebo do platenyho pytliku, ktery bych pri pripadne kontrole hodil na zem(pripadne schoval pokud bych videl, ze se blizi) a pri kontrole rekl, ze sbiram houby, ale nic jsem nenasel. Nejsem pravnik ale myslim, ze by mi nemohli nic udelat ne?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    mě by to taky zajímalo, jak by se to řešilo.. cajti jdou myslím po snadných cílech, mladý skupinky zhulenců po a spol., kteří třeba netuší, že maj nějaký práva, že osobní prohlídka má svoje náležitosti, na tu musí být důvodné podezření, jako myslím si, že by to šlo těm cajtům znepříjemnit a že nejde zrovna o omyl, že to má být václavka a podobně, ale na to já fištron zas tak nemám :)
    WREES
    WREES --- ---
    GROE: a to jsou tam jindy žně...:-) nevím čím to... přitom rostou...našli jsme právě ty co už tam evidentně byly dlouho..:-) každopádně to nechce o víkendu myslim že je to tam hrozně profláklí..
    VIDLAIS
    VIDLAIS --- ---
    predevcirem nasel kamos za barakem jak sel s malym na prochazku.... tak uz vim ze zacinaji :)
    GROE
    GROE --- ---
    WREES: přesně tak, byl sem v okolí týden před a podobný stav- žalostný tj...
    WREES
    WREES --- ---
    MATEJICEKKK:
    střední čechy...nic moc..zkoukli jsme v pátek ráno zaječov a 12 kousků za hodinu...nemělo cenu...
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    LETTADLO: njn tak tolik k okolí jihlavska, dnešní výlet velmi úspěšný - viz foto .)
    TOMIS
    TOMIS --- ---
    Sbírat nebo ne ??

SDN33
    SDN33 --- ---
    _BENNY: taky tak..se divím, že tam vůbec něco je, když tam všichni chodí :D
    MORRELLI
    MORRELLI --- ---
    Dnes okolí Svatého kopečku u Olomouce 0. Zas jen Václavky, na ty mám štěstí.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    dnes Brno-Zebetin, par stovek
    MORRELLI
    MORRELLI --- ---
    VIXLE jo tak nějak to bude.
    VIXLE
    VIXLE --- ---
    MORRELLI: pokud vim tak blokova pokuta do litru nebo v prestupkovym rieni az tech 15k, kazdopadne to ale musi projit nejakym setrenim takze na miste to podle me nevyridej..
    HONZINFLICEK
    HONZINFLICEK --- ---
    LETTADLO: Myslím že jel v autě a měl jich 800 v igelitce vedle sebe, jestli to nebyl jinej...
    MORRELLI
    MORRELLI --- ---
    Řádově tisíce, myslím že horní hranice je 15.000 (ale to by asi bylo v nějakém řízení a ne na místě).
    KAREN
    KAREN --- ---
    MORRELLI: a pod 40 prestupek - v jaky hladine se tak muze pohybovat ta pokuta na miste??
    MORRELLI
    MORRELLI --- ---
    Ne, nad 40 ks to más trestný čin, pokud se nepletu. Tedy ta hrozba je reálná.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam