• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    SDN33
    SDN33 --- ---
    _BENNY: tak jdi na velkou cenu..je tam toho tolik, že se ti to už ani nechce sbírat..ale třeba jsme měli jen (opakované) štěstí:)
    PSYCHOTOXIN
    PSYCHOTOXIN --- ---
    KHAARL: Možná by to chtělo změnit svůj vztah k nim ..
    (ty svině to asi poznaj :D! )
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    tak vidíš

_BENNY: soběšice letos stojí za řiť, není od věci sbírat mycelia v žabále a infikovat útěchovskáý les a pomoct přirozené sukcesi, ale to by si lidi nesměli jen stěžovat ale taky něco dělat
    KHAARL
    KHAARL --- ---
    letos už 3x na houbách a ani tuk..
    KHAARL
    KHAARL --- ---
    nemodrá je to naka svina
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SVATY: nepros mě ,) ptám se ho, jestli ta houba modrá, noha nenoha :)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    sobesice, 5 hub. letos tem houbam nejak nerozumim.
    SVATY
    SVATY --- ---
    PALEONTOLOG: prosimtě dyt je to noha jak od hřibu :D to i kdyby modralo tak to lysna neni :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KHAARL: modrá to při poškození klobouku ?

IXTREMIST: pěkná pohádka, pár takových obřích jsem už taky našel a nikdy mě nijak zvláštně nedaly, zůstávám u množství houbové hmoty (i mycelií), ne u velkých a malých klobouků, matek, otců, dcer synů a duchů svatých
    SVATY
    SVATY --- ---
    KHAARL: vim co to neni ;)
    KHAARL
    KHAARL --- ---
    KHAARL
    KHAARL --- ---
    nevíte co to je?

PSYCHOTOXIN
    PSYCHOTOXIN --- ---
    OLIAS:
    Nehodalm tady slovíčkařit o podobnosti molekuly psilocybinu a serotoninu,toxicitě hub a vyvracet tvou agresívně/demagogickou odpověď ale až budou na sto párů prochlastanejch alkoholickejch jater jedny zničený od lysohlávek,začnu na tvoje řeči brát zřetel..
    ZLOMSINOHU
    ZLOMSINOHU --- ---
    Kula: já jsem kousek od Neratovic
    PRASTAMAN
    PRASTAMAN --- ---
    myslim že ne, vždycky když jsme našly kopinatky tak jsme musely žvýkat tvrdé nohy a někteří konzumovali jen klobouky ..
    MORRELLI
    MORRELLI --- ---
    Kamarád mi psal dotaz, zda můžou mít lysny rostoucí na louce dutou stopku? Já teda netuším, protože jsem našel vždy pouze v lese. Věděl by někdo?
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    VRINDAVAN: To se nepovídá, je to tak. Jednou jsem zlatou sežral a brutálnější trip jsem v životě nezažil. Měla klobouk kolem 9cm, rostla uprostřed ztrouchnivělýho pařezu a kolem ní tak cca 80 malejch v kruhu. Užil jsem jen tu uprostřed - a našel jsem se o 20km dál uprostřed noci až když jsem byl schopný chápat GPS navigaci na mobilu :)
    CDR
    CDR --- ---
    blednu závistí, když vidím ty hromady tajemnejch
    jinak, takhle vypadal ten grandiózní úlovek dvou kusů kopinatek z minulého týdne .)
    OLIAS
    OLIAS --- ---
    PSYCHOTOXIN: Může napsat velice snadno...že je jedovatá pocítíš pokaždý, když je sežereš...tvoje játra to pocítí mnohem silněji než tvoje hlava, ktrá má spíš práci se zpracováváním účinků serotoninu...jde jen o to si to přiznat..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam