• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    OVERDOSER
    OVERDOSER --- ---
    MORRELLI: To je dobre, ze to facha, taky to ubyvajici mnozstvi muze souviset s nizkou uspesnosti zacinajicich pestitelu, ale spis na to samozrejme kaslou..
    MORRELLI
    MORRELLI --- ---
    To OVERDOSER: Já tam v průběhu vzal asi 3x, a mnohem víc jsem jim nakonec poslal zpět. Je to naprosto bez problémů, skvěle fungující záležitost. Akorát je vidět, že zpět lidi moc neposílají, protože moc druhů nemají...
    WORLIS
    WORLIS --- ---
    heled podle me to musis dat do teho zivneho roztoku ty spory nevite jak se to dela ?
    OVERDOSER
    OVERDOSER --- ---
    Jeste me zaujala PESHawaïan http://fsre.nl/home/?p=424 a koment: I can reccomend this one for those who want to really space out!
    OVERDOSER
    OVERDOSER --- ---
    BBAN4N: Ta mi taky prijde jako nejlepsi kandidat, ma dobry reference, tak pak porovname.)
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    no mám od nich Psilocybe cubensis "Pensacola", ale ještě jsem je nesázel, takže sorry, ale určitě budou dobrý :-)
    OVERDOSER
    OVERDOSER --- ---
    BBAN4N: To je dobre! :D ..a mas zkusenosti s konkretnima vzorkama z ty nabidky, pripadne nejaky negativni?
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    funguje to, neboj :-)
    OVERDOSER
    OVERDOSER --- ---
    OVERDOSER: docetl jsem se tam, ze posilaj jeden otisk za mesic..
    OVERDOSER
    OVERDOSER --- ---
    OVERDOSER: pripojil k tomu tenhle koment, nevim kde to vzal, myslel jsem ze to ma od tud..

Je to projekt na podporu začínajících pěstitelů hub a funguje následovně: na jejich stránkách si vyberete jakou chcete odrůdu, mimochodem jich tam maj 40!!!!!!!! a maj skoro ke všem info o původu a podmínkách pěstování, takový množství jsem nenašel v žádnym internetovym obchodě. Pak už jen stačí poslat obálku, do který vložíte druhou obálku se zpáteční adresou a 1 Euro (to aby vám to mohli poslat zpátky) a samozřejmě lístek, kde uvedete jaký druh si objednáváte a do měsíce vám pošlou otisk se spórama. Vy, tím že objednáváte, se zavazujete k tomu, že pokud něco vypěstujete, tak jim na oplátku pošlete váš otisk se spórama. Prostě takovej houbovej komunismus . Vyčůránky ale musim upozornit, že posílaj pouze 1 otisk !!!! (známe českou mentalitu).

Osobně si myslim, že za to 1 Euro to rozhodně stojí, takže to zkusim a dám vědět, jestli něco přišlo, nebo jestli jsem přidal ňákýmu Holanďanovy na barák.
    OVERDOSER
    OVERDOSER --- ---
    ISATAG: me kamos poslal tohle: http://fsre.nl/?page_id=165 za 1euro a obalku s adresou ti poslou spory, jestli o tom nekdo vite neco bliz, tak plz referujte, dik
    SVATY
    SVATY --- ---
    Tipuju že většina z vás to auditko sleduje každopádně když už sem si s tím dal tu práci :)
    [ SVATY @ Normální Tripreporty (prostě uplně běžnej trip s náhledem do sebe sama, odkrytí životních pravd atd.) ]
    ISATAG
    ISATAG --- ---
    DARJEEL: Diky :-)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    ISATAG: next door, you go want to: [ HOUBARIUM ... [ vse o kultivaci ] ] ,)
    ISATAG
    ISATAG --- ---
    Vite nekdo kde se daji sehmat spory? Kamarad mi dal tip na http://sporestore.com/ kde on sam kupoval. Uz si ale neuvedomil ze kdyz neziju v americe, tak si tam nic nekoupim..
    PSYCHOTOXIN
    PSYCHOTOXIN --- ---
    Tak mohly by růst třeba ještě ... půjdu se mrknout o víkendu ...:) mam pocit že s bledulema přichází jarní sezóna ..
    :D
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    PSYCHOTOXIN: snad? :DDD
    PSYCHOTOXIN
    PSYCHOTOXIN --- ---
    DARJEEL: to snad už neporostou další ne ? snad až na podzim :D
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    jj, sezóna končí dokud konečně pořádně nezaprší... holt je sucho a moc teplo :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    to já v busteru o príglu na jednom fleku pod sněhem nic nenašel, sezónu tím odpískal
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    v bystrci vyrostly jeste na vanoce novy, ale ted uz se zda ze uz nic novyho nepribyva
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam