• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    SVATY: A plíseň si někdy v medu viděl?
    SVATY
    SVATY --- ---
    KAMAHL: IMHO tohle cukernatění fakt není. Už dlouho dobu sladím víceméně medem takže ho máme furt plnou špíz, ale tohle sem u medu nikdy neviděl.
    KAREN
    KAREN --- ---
    KAMAHL: tak to muze bejt dalsi vec) z ty fotky toho ovsem neni moc poznat, tak jsem vychazela z toho, ze je identifikace plisne spravna;)
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    Podle mě je to dost možná jen cukernatění medu a ne plíseň. Med normálně neplesniví.
    KAREN
    KAREN --- ---
    AMINETA: mohlo to bejt nedostatecne suseny nebo vam ty houby treba (pri suseni aj.) nejakou plisen uz chytly nebo jste to zkratka meli kontaminovany... ciste z lezeni v lednicce ti plisen sama nevznikne (naivni abiogeneze?,D), zvlast v tyhle konzervovany podobe.)
    AMINETA
    AMINETA --- ---
    SHKRK: Ty bláho, sušili jsme tejden a drtili taky. Nevím, možná prostě ležely v tý ledničce moc dlouho...
    NIKKITA
    NIKKITA --- ---
    ATOMINATOR: Máma si tenhle pořad (jakožto mykoložka) nahrává, tak jsem to s ní skoukla (v domnění, že když se ten díl jmenuje Lysohlávky, že to o nich třeba i bude) a teda větší neúctu k lysohlávkám co se týče časového prostoru pro ně jsem ještě neviděla... celou dobu nějaký nudný holubinky nebo co, a na ty nejzábavnější houby pod sluncem zbylo všehovšudy pět minut nanejvejš :-(
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    AMINETA: vyhodit... predpokladam, ze jste je do toho medu davali cerstve... priste ususit, nadrtit, nalozit
    SALAM23
    SALAM23 --- ---
    AMINETA: ja bych to vyhodil...plisne jsou kurvy..jak pise
    BBAN4N: to posrani muze bejt to nejmensi
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    Já bych si to nelajznul, měl bych strach, že se poseru v tý největší psychedelii :-) Ani by mě to nenapadlo jíst popravdě..
    AMINETA
    AMINETA --- ---
    Milí sběrači, co taková plíseň na vlastních houbičkách v medu? Je to trochu neškodného penicilinu, nebo je můžu rovnou vyhodit?:-/

houbicky.jpg (1109369 B)
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    PSYCHOTOXIN: hele konec Října 2011 a bylo to na Táborsku ;)
    PSYCHOTOXIN
    PSYCHOTOXIN --- ---
    LETTADLO: ze kdy je fotka plís ?
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    ATOMINATOR: těma to někdy začíná a někdy končí ;)
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    Aha, tak ty lysohlávky tam jsou fakt až nakonec :D
    ATOMINATOR
    ATOMINATOR --- ---
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    BROZKEFF: hodně dobrý, některejma úryvkama doplnim články na nástěnce.... thumb up ;)
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    pro nadšence jsem umístil na nástěnku test na přítomnost Psilocybinu....
    BUCI
    BUCI --- ---
    DARJEEL: souhlas mi sme byli i ma štědrý dem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam