• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    CYRUS_SMITH: imho ne e
    MRK_EF
    MRK_EF --- ---
    CYRUS_SMITH: nejsem poverenej urcovat ale podle ty spodni to lysny nejsou
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    CENSORFUCKER: Hocico tady budou - 28.unora v Chapeau.
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    dneska jsem kontroloval jeden kopinatkovej flek poblíž prahy a jedniný co jsem nasbíral byly lískový oříšky.. :(
    CENSORFUCKER
    CENSORFUCKER --- ---
    CYRUS_SMITH: to moze byt hocico v strednom páse 1. a 4. mozno hladaj hlavne v trsoch tej travy tam nerastie nic ine, nepomilis sa
    CYRUS_SMITH
    CYRUS_SMITH --- ---
    ahoj, sbíral sem poprvý, tak bych si rači nechal potvrdit vzorek odborníkama jestli nejsem uplně mimo - dík

SVATY
    SVATY --- ---
    LETTADLO: No hele aby ses nedivil, o víkendu jsem se bavil s kámošem že prej několik let chodili na jedno místo, několik desítek metrů na několik desítek metrů, ale prohnala se tam vychřice, která polámala pár stromů a od tý doby tam nenašli ani houbu a to se to 99% vůbec nedotklo...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    LETTADLO: no, dejme tomu...
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    dokonce jsme sem davali i fotky...
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    PALEONTOLOG: jediný co bylo odlišný tak noha ale odstín a tvar hodně podobný...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    LETTADLO: co dodat, divím se
    SVATY
    SVATY --- ---
    PALEONTOLOG:
    PALEONTOLOG: Díky moc :)
    KHAARL
    KHAARL --- ---
    Dneska u lánský boudy spousta hlav..jen ty turisti koukali když sem tam lež po 4 místo abych se kochal přírodou :)
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    PALEONTOLOG: jsme s ID mr_kef nasli asi pred dvema lety a malem bysme si je spletli...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    LETTADLO: psal o sytě fialové..,

SVATY: od žebětinského rybníka proti proudu přítoku, když se daří sezona, tak nejen v údolíčkách ale taky na kopcích, jak to tam ted vypadá nevím, bo straším v praze
    KHAARL
    KHAARL --- ---
    Dneska při výstupu na snezku skoro na vrcholku spousty rodinek...už jedou!
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    SVATY: díky tobě jsem dostal super nápad...postavim u potoka hráz a mirne zatopim uzemi kde rostou.....pujde to snadno je tam slušnej sklon zrovna ;o)
    SVATY
    SVATY --- ---
    Ještě bych se chtěl zeptat má někdo zkušenosti se sběrem kolem bystrce ? Udajně tam dost rostou. Vzhledem k tomu že ted budu v brně strávit dost času byl bych např. ochotnej vyměnit za nějáký místo na vysočině :)
    SVATY
    SVATY --- ---
    LETTADLO: Nevím kdy se tam dostanu, budu teď rád když budu doma aspoň přes víkendy, ale pak to klidně vyfotím :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam