• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    D4NIX
    D4NIX --- ---
    BPB: hele a jeste nejaky jiny misto v harachove, chystam se tam tenhle tyden a rad bych si ozvlastnil sluzebni cestu par kouskama =)
    TOMTEKK
    TOMTEKK --- ---
    tady přikládám foto

IMAG0184.jpg (984238 B)
    TOMTEKK
    TOMTEKK --- ---
    zdravím našel jsem zřejmě limcovku modravou a chci se zeptat jestli mají něco společnýho s lysohlavkamy a jestli mi to něco udělá když znich udělám vývar ?!?
    EXCITE
    EXCITE --- ---
    PSYDRONE: suseny jsou lepsi z hlediska toho,ze nehrozí pri delsim skladovani plísen.. Kdyz das cerstvý, muze se s znich uvolnit dost vody a z hub se stat nehezka kase..
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    BUCI: v kopinatkách kovanej nejsem, prostě mi přišlo, že se tam zatoulal jeden kousek odjinud .)
    PSYDRONE
    PSYDRONE --- ---
    SIRPEPAN: to budou budto azurescenc, nebo bohemica... jsou si dost podobny a chtelo by to vic fotek :)) Jinak nevíte, jak je nejlepší udělat houbový med? Jestli z čerstvých, nebo sušených a taky jestli maj bejt nasekany na maly kousicky nebo cely houby??
    RUZYGHINA
    RUZYGHINA --- ---
    neviete nejaku vhodnu oblast v okoli Prahy?
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SIRPEPAN: mě to připomíná límcovku, navíc - má to tlustou nohu a na ní prsten; no nejsi daleko, jsou s lysnama příbuzný
    VRTULNIK22
    VRTULNIK22 --- ---
    LETTADLO: jj Divotvorný jsou pěkně jedovatý ;o]
    SIRPEPAN
    SIRPEPAN --- ---
    MILUCH: hele ja jsem na tom stejne druhy krom kopynatejch teda, od sebe nerozenam ale cejtim jak to z nich vyzaruje ze jsou to lysohlavky :D
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    SIRPEPAN: Bohemica bych rekl
    MILUCH
    MILUCH --- ---
    prostě vždycky když vidím šprcku beru,sirky nechávám:D
    SIRPEPAN
    SIRPEPAN --- ---
    a ktery jsou teda tyhle???

DSC_0281.JPG (1162751 B)
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    docela mě pobavila jedna příhoda...tak si sbírám podél cesty a přide ke mě babička jak z pohádky a ptá se: Copak to sbíráte mládenče? já: Houby babičko houby....a co to je za houby...to jsou lysohlávky babičko....a to je na spaní? néé babičko to je na smání ne na spaní :o) a opodál moje mamina v záchvatech smíchu.....

jé krásný jet s mámou na houby ale na všechny :)
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    LIZZARD2012: prej usušený lehce namodrali...takže myslím že to uzavřem tohle ;o)
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    njn já zase nikdy nenarazil na pravou modrající nebo moravskou.....
    SVATY
    SVATY --- ---
    LETTADLO: Kopinatky jsem nikdy nenašel, vždy jsem sbíral v lese :). Ale na arcany jsem ještě nenarazil
    SIRPEPAN
    SIRPEPAN --- ---
    a tak kdy nekam vyrazime??? ja jezdim hlavne pec a olesnice a tady u nas hejsovina a broumovsko
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    SVATY: chyba pane na lesních teprvé poznáš rozdíl mezi hledáním a sbíráním... ;o)
    SIRPEPAN
    SIRPEPAN --- ---
    ja bezepecne poznam jen kopinatky a min jednu tam vidim
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam