• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    SVATY
    SVATY --- ---
    PANPOSPA: Nechci ti kazit radost, ale předpokládám že kdyby jim o to opravdu hodně šlo tak je napadne se mrknout pod sedačky ;)
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    LETTADLO: haha takže naše metoda pod sedačkama se osvědčila v praxi, jo? to mám radost ;)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    SHKRK: bastr nebo sever?
    DZIMI
    DZIMI --- ---
    CHCANDA23: da se rici ano :)
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    jihlava zve vsechny pratele dobreho humoru na samosber...pul hodiny- petset kousku a valil sem domu po ceste pichnuty kolo a kontrola od celni spravy ktera nastesti skoncila dobre protoze jsem to mel schovany pod sedackama ale dat to do kufru tak tu pisu paragrafy asi :D nastesti to bylo jenom s pokaranim za vyhozeny cigo z okna al karma byla pri me dneska...ale ten napis follow me na zadnim okne celniku mi malem privodil infarkt z toho plyne kdo se boji nesmi do lesa a jak se do lesa vola tak z lesa misto hajnyho celnik
    CHCANDA23
    CHCANDA23 --- ---
    DZIMI: pod hvezdarnou???
    DZIMI
    DZIMI --- ---
    Dneska Ondrejov cca 30 kousku jenom - ale byli jsme tam chvili :)
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SVATY: kilo hub nic není, to se sní do ledna :)
    D4NIX
    D4NIX --- ---
    V Harrachove jsem na nic nenarazil, spis to bylo casem a cestou kterou jsem sel (k vodopadum).

Ale spis by me zajimalo, zda nekdo nekdy narazil na kouzelny v okoli Prahy (smer jesenice, popovice, benesov). Kolem baraku a na pastvine roste kde co, jenom ne lysny. Do mistniho lesa to mam kousek, ale nemam cas se tam poradne dostat.
    Tak by me zajimalo, jestli kolem prahy uz rostou taky, vzhledem k nedelni nalozi vody.
    SVATY
    SVATY --- ---
    PALEONTOLOG: "Mno a když už jsem v tom sbírání anýzky byl tak jsem toho nazbíral rovnou kilo, sem přeci říkal že sem do toho nadšenec"
    Ne sorry máš pravdu, ale asi bych se v tý situaci nevydržel nesmát :D
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    Brno hlasi prvni kloboucky :D.... uz tak tyden se v malem objevuji
    BRAINLOAD
    BRAINLOAD --- ---
    Já se chystám za 14 dní na děčínský Sněžník...
    TOMTEKK
    TOMTEKK --- ---
    jistě však to pravý počasí přišlo až ted :) a i tak to není pořád eště ono :D
    MIK23
    MIK23 --- ---
    predminuly vikend krkonose kopinatky v plnem proudu...
    vysocina - lysohlavka tajemna - 2 tydny z5 teprve prvni vlastovky.aspon na mojim miste dost sucho, podle me tak od tohoto vikendu dal to bude pekne :)
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    rano mažu do Jihlavy :))
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SVATY: no policajti at jdou do prdele, zajímalo by mě, na čem se zakládá důvodné podezření, při kterém smějí udělat osobní prohlídku... něco jako "hoši ukažte batoh" nepřichází v úvahu, odmítněte a i kdyby došlo na osobní prohlídku na služebně, v přítomnosti osob stejného pohlaví a svého svědka, šli jste přece sbírat límcovku modrou ! strmělku anýzku, jste nadšenými mykology a ohledáváte místní biotopy... záměna je možná vždycky, at prokážou úmysl
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    SVATY:
    to i loni, šašci jedni . . . . a museli by obchazet celou jih páč tady to roste i v parku před gympleem :D
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    IXTREMIST: to jen pokud jses troskar ;)
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    SVATY: Lepsi zkonzumovat hned
    SVATY
    SVATY --- ---
    Mno tak mi dneska kamarád říkal že na vysočině policajti obchází profláklý lokality a vybíraj lidi normálně v lese. Nenechaj člověk na pokoji a nenechaj...
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    DEXAK: pro mne spis Bludov, Sternberk..
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam