• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    DUSIN
    DUSIN --- ---
    MILUCH: ne z Příbrami, pičína a tak :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    SLAPPY: ty malinký pod vyššíma s tmavší smouhou jsou akorát poprášené sporami, proto ta barva, není nad čerstvou ranku, dvakrát měř :)
    SLAPPY
    SLAPPY --- ---
    Teda ty Tomisovy houby vypadaj precijen lakave :) Nektery, co rostou pod vyssima houbama a mohly jima byt otlaceny, jsou poradne jedovate modry. Tvarem i spise nenapadnou bradavkou mi pripadaj jak modrajici. Matou me ty lemovany okraje klobouku a taky dost svetly lupeny, coz ale muze byt presvetlenou fotkou. Rozhodne by mi poradne vrtaly hlavou narazit na ne venku a mozna bych se odvazil par mensich kousku otestovat. Ale jestli Shkrk rika, ze to urcite neni, asi by mi moc dobre neudelaly.
    MILUCH
    MILUCH --- ---
    dneska jsem taky nalezl pod beskydama nějaké prašivky

MILUCH
    MILUCH --- ---
    DUSIN: nebyli to kanci z rožmitálu;)
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    TOMIS: lysna to urcite neni...
    PROCOP
    PROCOP --- ---
    TOMIS: čoveče, tady bych byl skoro taky na vážkách, nicméně bych to typoval možná i na nějakou Čepičatku
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ONDRASM:
    TOMIS: v případě pochybností jako vždy platí, že poraněná lysohlávka modrá, to je u těch špiček a jim podobných dost vzácnej jev, to dost zúží výběr
    DUSIN
    DUSIN --- ---
    INK_FLO: i já :D :D zlý vontové mi vydrancovali loučku tak hledám jiné odvážné hochy pro toulky přírodou a dobrodružství z darů matky přírody :D
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    DUSIN: i ty Mirku? :-(
    TOMIS
    TOMIS --- ---
    a jeste zespoda...

houbaspodek.jpg (1047979 B)
    TOMIS
    TOMIS --- ---
    Sbirat nebo ni ?

lys.jpg (1072169 B)
    DUSIN
    DUSIN --- ---
    když tak koukám na ty Vaše krásné úlovky neplánujete nějaký trip okolí příbrami, dobříše, rožmík, krasná loučka kousek od domu už není co dřív a sám sem nějakej línej se někam vydat??? dík peace
    IVQ
    IVQ --- ---
    MYSHE: zrovna jse se chtela zeptat na to same.)
    SHKRK: my jsme uvazovali o zitrku, precijen v patek neni v lese tolik lidu jako o vikendu, ale pokud by se slo zas tak nejak hromadne, klidne to nechame na vikend...
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    MYSHE: hmmm. krasny namet na vikendovou prochazku :) coz?
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    Letos jsem byl poprvé sbírat. Měl jsem s sebou zkušenýho průvodce. Našel jsem zhruba 300 kousků, je to asi 10 dní zpátky na severu. Kdybych neokusil, nasbíral bych víc. :)
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    To by bylo super :)
    MYSHE
    MYSHE --- ---
    Čau, chtěl jsem se jen zeptat.. Bude letos místní mykologická společnost opět pořádat nějakou tu naučnou výpravu? :)
    BOSSORKA
    BOSSORKA --- ---
    KAREN: tak asi rostou, nemám moc času to pročítat :-D
    KAREN
    KAREN --- ---
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam