• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    DUSIN
    DUSIN --- ---
    Tak včera asi hodinka na louce cca kilák od domu:
    dsn23 | 16.10.2012 procházka – rajce.net
    http://dsn23.rajce.idnes.cz/16.10.2012_prochazka/
    INK_FLO
    INK_FLO --- ---
    BIGG23: hmm, vepřovka, dal bych si
    MARRYES
    MARRYES --- ---
    IMG_8948.JPG (2156057 B)
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    BIGG23: mozna tenhle kus - ale je to zavadejici videt ho jen z vrchu

SVATY
    SVATY --- ---
    BIGG23: ne a ne a ne, příště toho neber tolik, když si nejseš jistej 10 hub by stačilo...
    SHKRK
    SHKRK --- ---
    BIGG23: vyhodit
    BIGG23
    BIGG23 --- ---
    Chce to větší praxi v tom poznávání. Nejsem si jistej . . . díky.
    SLAPPY
    SLAPPY --- ---
    Pár mobilovek ze sobotního Sezimova Ústí

Na konci se ze tmy vynořil lesní pes, snědl nám bebečka a zase zmizel :)

KAPITAN_KOCOUR
    KAPITAN_KOCOUR --- ---
    ahoj všem,
    jsem poměrně neznalec a rád bych se vypravil "do přírody", byl by tu někdo zkušenější na společnou procházku? :-)
    brdy, praha-západ, dobřichovice, loděnice a podobně..
    DIRTY_GROWA
    DIRTY_GROWA --- ---
    PYROMAN23:
    LETTADLO:
    tak pokud máte desítky kámosů, co to žerou každej tejden, tak už chápu ty kvanta...)) ale většinou ty lidi, co to takhle zbíraj ve velkym, to sbíraj hlavně kuli čenžování a prodeji. žiju v regionu, kam se za houbama sjíždí celá republika a vídám to každej rok.
    jinak houby v medu sou fajn, ale schválně je zkus namočit jednotlivě, nechat zaschnout a pak ještě do čokolády. jsou to pak tokové malé jedovaté bombónky...)
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    PYROMAN23: Amen bratře.... ;o)
    PYROMAN23
    PYROMAN23 --- ---
    DIRTY_GROWA:
    VYHULENY_UFO:
    no ja se taky k tomu vyjádřím...
    Přesně jak píše Lettadlo, když neporuším podhoubí a cvakám jen největší(jedy) a velké, tak si koriguju svůj flek, kam vím že mi nikdo nechodí. Shnít to tam přece nenechám ne? :) Tak pravidelně co 3 dny a jsou toho pak opravdu tisíce kusů. Spousty se toho opravdu rozdá... Když mi nějaký lenoch sám něco nabídne na výměnu tak je to jeho věc a jeho lenost že si nezajde do lesa sám :)
    A jinak je perfektní MED!!! Tak cca 1500-2000 kousků na litr - udělat ale pořádně. Je to pak(na jaře) daleko lepší a méně jedovaté. A z něj pak stačí kávová lžička do čajička ;)
    DIRTY_GROWA
    DIRTY_GROWA --- ---
    VYHULENY_UFO:
    promiň..)
    LETTADLO:
    hele mě nic vysvětlovat nemusíš, mě je to jedno proč to děláš a jak si to zdůvodnuješ že jo. každému podle jeho chuti, třeba časem poleví :))
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    DIRTY_GROWA: nekomu to tak prijde ale nevim co je na tom spatnyho kdyz neporusis podhoubi a nesbiras jak ja rikam miminka....vyrostou tam zase takze kdyz nejses barbar...komplexy ze ti nekdo vybral flek nebo je to treba jen dalsi trapnej predsudek vuci Prazakum priste prezentuj lepsi formou...
    DIRTY_GROWA
    DIRTY_GROWA --- ---
    VYHULENY_UFO:
    predpokladas spatne, ja vidam podobny ´zlatokopy´ na vysocine kazdej rok. berou to po kilech a kdyz se jich zeptas co s tim budou delat, tak se na tebe usmejou jak na debila a reknou ze to prodaj nebo vymeni za skero v praze. nejnovější kurz je prej 2-3czk/kus :))
    boha jeho, co by kdo delal jinak s takovym mnozstvim. vsak to nejde zkonzumovat. zamlada jsem byl taky nenazranej, ale vic jak 500 za rok jsem nikda asi nedal a to jsem to rozdaval plnejma hrstma, kdyz byla prilezitost.
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    a byli jsme 4 takze jich zas tak moc nemam ;)
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    VYHULENY_UFO: ja tak jednou do roka na silvestra ale az dohulim posledni brko ze svy urody tak to pak plnohodnotny platidlo za skank :D
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    PALEONTOLOG: vse co se mi povedlo zjistit je na nastence
    PANPOSPA
    PANPOSPA --- ---
    WREES: u Zaječova sme hledali někdy v půlce září a našli sme jenom deset kousků, ale teď to možná bude zajímavější, jen co je pravda :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam