• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    KATALINA: Nice
    KATALINA: Nice

takhle to má vypadat!!!!
    KATALINA
    KATALINA --- ---
    a kdyz uz jsem u toho, tak se pochlubim, co mi roste v pokojicku :) snad neurazi

KATALINA
    KATALINA --- ---
    Brno - pred tydnem u prehrady

_BENNY
    _BENNY --- ---
    dnes okoli Babice-Bilovice nekolik stovek, uz to roste ve velkym :-)
    THOMASVONPRAG
    THOMASVONPRAG --- ---
    ...rostou, rostou...střední čechy... sice trošku musí člověk pohrabat pod sněhem, ale pak se diví, kolik kloboucku tam čeká... odzkoušeno, kvalitní, funkční... nový Bond se kupodivu ukázal jako vcelku kompatibilní podívaná:-)
    SLAPPY
    SLAPPY --- ---
    Tenhle snížek holkám udělá dobře, že? Až bude tát.. :)
    KHAARL
    KHAARL --- ---
    Dnes vysočina libice...Krásný kloboučci :)
    DIRTY_GROWA
    DIRTY_GROWA --- ---
    WOLFZOV:
    tyve tak supr, a soráč za špatnou diagnózu, ale nějak se mě to úplně nezdálo, tak jsem to radši tak napsal. přišlo mě, že mají moc vybledlý spodky...)
    WOLFZOV
    WOLFZOV --- ---
    DIRTY_GROWA: Diky. Ale odzkouseno a kvalita :-))) Psylocibe Moravica.. Podle vzhledu. A modrali az hruza :-) A pak se zeme rozpila... ^^
    DIRTY_GROWA
    DIRTY_GROWA --- ---
    GUMIDEK30:
    vyhodit.
    WOLFZOV:
    ja bych řekl že ani jedny. možná ty 1, ale stejně mě přijdou trochu podezřelé...
    KUDLIC:
    naopak , doporucuji nechat přejít mrazem. já nejednou sklízel pod sněhem na svym fleku a stačily pak 3 houby a výlet jak hovado (sámoška pořádný klobouky)
    WOLFZOV:
    opět mimo..(
    PANTARIL:
    rostou. hajlos, helenin, tankodrom...) ale možná to bude vybrakovaný, pořádaj se tam docela nájezdy v poslední době..(
    MEA
    MEA --- ---
    VRINDAVAN: a PANTARIL:
    jo a stojí za to tentoto si nějaké na místě (decentně, jinak se jihlava moc houpe :D), krásně se tam splývá s kořeny stromů :))) (btw. chybí ti čárka před "ale" ;) )
    VRINDAVAN
    VRINDAVAN --- ---
    PANTARIL: hledej v parku Velký Heulos, je to lesopark hned u centra za kostelem SV. Jakuba dole je ZOO. rostou na obou stranách parku v okrasných dřevinách a ostružinách. také kolem zámečku na Heulosu jsou ale tam sídlí PČR. projdi si park, určitě najdeš.
    MALA_MISIA
    MALA_MISIA --- ---
    MARTYYNO: jeja, ale ja ani tak neprahla po souradnicich, jak po spolecnosti, jelikoz jsem ve sberu novota ..
    kazdopadne diky za dalsi a dalsi informace, .. sberu zdar
    BUCI
    BUCI --- ---
    PŘED

100_2737.JPG (1176308 B)
    BUCI
    BUCI --- ---
    PO

100_2744.JPG (854288 B)
    MARTYYNO
    MARTYYNO --- ---
    MALA_MISIA: No ale zase musis chapat ze ti takhle verejne nedam souradnice na misto kam chodime, to uz bysme tam nikdy nic nenasli:D Hele rostou primo v prilehlych lesich okolo mesta Sazava, sbirame je hned vedle silnice, ve smisenym lese, tam kde rostou Olše...
    GINTA
    GINTA --- ---
    čau, kuci, co říkáte na tohle?

dík
    PUNKSBIARO
    PUNKSBIARO --- ---
    ahoj hele víte někdo nějake dobre místo ve středních čechach..dik
    MALA_MISIA
    MALA_MISIA --- ---
    MARTYYNO: jé, to děkuju za tip, ale nevím, jestli si uvědomuješ, jak širokej je to pojem a jestli správně chápeš moji prosbu a výzvu :D..
    rostou, dá se říct, všude..
    FAEKAL
    FAEKAL --- ---
    GUMIDEK30: Tak to rad ctu. Taky se chystame o vikendu na festival. Jen kdyby ty nocni mraziky jeste par dni pockali :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam