• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    DARJEEL: tento rok ani ne, předevčírem jsme sbírali i čerstvé bedly a babky...
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    BENJAMMIN: lysny občas rostou společně s václavkami... ale jestli jsi našel v listopadu václavky, tak to je docela slušný výkon! Myslím docela náročnější než najít lysohlávky :)
    BENJAMMIN
    BENJAMMIN --- ---
    HONZAL: Jo, sám jsem to zjistil tuhle neděli, prolezli jsme rozsáhlou pastvinu kde již nějací sběrači byli v minulosti spatřeni a tam ani v lese nic nenalezeno. Na luční je to asi moc nízko a na ty lesní nevim, třeba taky málo štěstí. Aspoň tam byly nějaký hřiby a václavky :)
    KAREN
    KAREN --- ---
    DARJEEL: zkusim mu asi napsat, borovicka.blog[zavinac]gmail.com.
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    DRASTICS: aj, to je škoda a ptal jste se ho někdo na něco?

Jinak jediný větší mínus mui příjde kapitola legislativa, kdy nezmínil, že se u hub přitvrdilo, jinak se mi to líbilo. A je vtipný slyšet, jak vlastně ty druhy hub jsou ad hoc tvořené kategorie na základě arbitrárně určených znaků samotnými mykology. Takže vlastně všechny lysohlávky u nás jsou lysohlávky srbské :-)
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    DARJEEL: nebyl prostor/ rychle konec - osobni odchyt jednotlivci a ptani se neverejne . . . .l
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    Byli jste někdo na té čtvrteční přednášce? Respektive by mě zajímala diskuse, jestli jste tam někdo zůstával. Měl bych pár dotazů, jestli náhodou nebyli zodpovězeny. Díky
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    HONZAL: hojný na jiný druhy hub :-)
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    BENJAMMIN: křivoklátsko jsme před lety zkoušeli a kupodivu nic, ikdyž lesy sou tam jinak dost hojný. Ale třeba to byla jen smůla.
    ONEHEART
    ONEHEART --- ---
    KOLOMOK: ahoj, rostou, hojně.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    dnes Brno-Bilovice-Babice, nekolik stovek. musel jsem z toho lesa utect :)
    SROLUJTO
    SROLUJTO --- ---
    SROLUJTO
    SROLUJTO --- ---
    DSC_2159.JPG (744395 B)
    SROLUJTO
    SROLUJTO --- ---
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    HANT
    HANT --- ---
    jedna hezky modrajici

(mobilovka) by id ZIKE
    MEA
    MEA --- ---
    KERRAY: za mne bych volila spíš ty klacíky, to z důvodu, že mi to připadá méně invazivní, ale co je účinnější na kvantitu? připadá mi to troušení...

mohl byste se někdo zkušený k tomu vyjádřit?
    MEA
    MEA --- ---
    Mistr oboru v akci :).

SlidesLive - Helping you record and spread knowledge Dům ochránců přírody Praha - Halucinogenní (psychoaktivní) houby
    http://slideslive.com/w/38889591
    BENJAMMIN
    BENJAMMIN --- ---
    můžete mi prosím identifikovat druh?

BENJAMMIN
    BENJAMMIN --- ---
    taky se musim pochlubit. Včerejší úrodička :)

D4NIX
    D4NIX --- ---
    Jenom takovej chlubici, poctivym studiem jsem zjistil, ze mi rostou Arcany primo pred barakem na stary mulcovaci kure kolem jednoho keriku.
    Tzn. kolem Prahy, smer Benesov rostou uz nejakych 14 dni.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam