• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    KILLERD2D
    KILLERD2D --- ---
    SALAM23: ok díky moc ale nejsem si jistý zda poznám jinou houbu než kopinatku na který jsem zvyklý. Máš určitě namysli českou či modrající viď? Ty jsem nikdy neměl čest sbírat ale dyžtak požádám o pomoc s identifikací tady. Určitě se vydám jak říkáš a ještě jednou díky ;)
    SALAM23
    SALAM23 --- ---
    KILLERD2D: vyprdni se na louky a mesic si pockej ,u humpolce to docela hojne roste v kazdym lese - staci koukat do malini kopriv a ostruzini a ver ze najdes vic nez by jsi nasel nekde na louce,navic bez nejakyho prehrabovani v trave
    KILLERD2D
    KILLERD2D --- ---
    HONZAL: díky za tip. Jinak s harvesterem se tam určitě nechystám :) chci si nasbírat tak max. 500 tak dvakrát se vydat do stavu bez tíže a zbytek usušit a schovat na horší časy.
    MMM
    MMM --- ---
    Takze moc jich neni ,ale jsou..
    JND
    JND --- ---
    Kolega z práce byl ve čtvrtek na Sněžce a u te polské boudy kousek pod toho našli dost.
    Tak,že Krkonoše už rostou ...
    HONZAL
    HONZAL --- ---
    KILLERD2D: zkus louky kolem Horní Cerkve, doufam že tam nehodláš jít s harvesterem, protože v říjnu tam chci jít na sběr. .-)
    KILLERD2D
    KILLERD2D --- ---
    Zdravim kdyby někdo věděl o louce poblíž Humpolce a byl by ochoten mi prozradit místo byl bych mu moc vděčen. Jsem tu nový a tam kde jsem bydlel a měl místa už nejsem a mám to dost z ruky. Tudíž sháním něco zde na Vysočině.
    RAPAL
    RAPAL --- ---
    meanwhile in Soběšice, Útěchov ...

LiveLeak.com - The Coolest Nature Video Ever!!
    http://www.liveleak.com/view?i=cee_1379644379
    MMM
    MMM --- ---
    ahoj, zitra jedu k Havl. Brodu. Znam tam louku na kopinatky tak dam zitra vedet...
    RUZZA
    RUZZA --- ---
    PANSTEJK: mam to celkem daleko...
    PANSTEJK
    PANSTEJK --- ---
    RUZZA: bez se projit
    RUZZA
    RUZZA --- ---
    servus... rostou modrající na vysočině? nebo ještě brzo?
    TOMAN
    TOMAN --- ---
    CORINTHIAN: bohužel, nejsou
    CORINTHIAN
    CORINTHIAN --- ---
    Ahoj potřebuju poradit , našel jsem v krkonoších( horní malá úpa) tyhle houby. Dík

SALAM23
    SALAM23 --- ---
    PETR_: 1603 mnm :D
    PETR_
    PETR_ --- ---
    PYROMANEK: A v jaký asi nadmořský vejšce?
    PYROMANEK
    PYROMANEK --- ---
    HLEN: v krkonosich uz nalezeno pres 3000 hub, tedka je podle me idelni cas, kdyz 2-3 dny prselo, ted je zima a celkem hezky... ale bohuzel prace... ale zasoby uz sou
    HLEN
    HLEN --- ---
    ja brzy podam report z kopcu v krkonosich .... ale myslim ze uz je cas
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    kolem Ústí,Teplic a Děčína začínaj kopinatky....
    HLEN
    HLEN --- ---
    DEJSIFACKU: nn to nejsou
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam