TAVRIN: poradim zacit s nekym kdo je zna a kazdou houbu prinest a ukazat nebo ho pak nechat je probrat...
po letech jsem naucil jednoho kamose uz se ani neohybat k jinym houbam, kuli prozkoumání... fakt jit s nekym na blind do lesa kdo je nezna stejne jako je neznate vy je dle myho zbytecny protoze jak jsem poznal za ty roky...lysohlavky rostou na miste kde maj podhoubi a ruzně se stehuji rok od rok, jen o par metru sem a za dva roky jsou zase zpatky....
misto ktere je lidskou rukou zničený lysohlávku už nedá.... krásnej příklad přijel jsem na místo přes které se prohnal uragán....vše popadaný...to by nebylo nic tak hroznyho, jenže najela těžká technika na odklízení a protože to místo vedlo podel takový pěšiny tak to bylo uplne rozryty a rozježdeny a uz tam nema cenu jezdit minimalne nekolik let nez se podhoubi co tam zbylo rozroste a obnovi... proto si uvědomte že když ty houby rvete ze země cely...okradate sebe i ostatni o houby v pristim tydnu mozna i v pristim roce.... vsem klidnej a vysmatej podzim a počkejte až uschnou ;)