• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    Mohl by mi někdo prosim říct, jak to vypadá v Brně? Zvažuju, že bych tam zajel zítra, ale je to cesta přes celou republiku, tak jestli to má cenu, jestli neni moc sucho.
    KILLERD2D
    KILLERD2D --- ---
    koupim buřty a uděláme si někde v Jihlavě ohínek ;) třeba u horní kašny na náměstí. Mohla by to být sranda v hodně lidech....
    KILLERD2D
    KILLERD2D --- ---
    BrEkEkEkEkE :)
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    LETTADLO: ajo srandy.
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    čteš to špatnym tonem ve svy hlave :) ja si z toho dělám srandu
    KOERHE
    KOERHE --- ---
    LETTADLO: Já myslím, že je dobrý, že se slečna zeptala, a nešla to rovnou zkoušet :)
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    LETTADLO: kdybych věděla, že takovou otázkou vzbudim až takovej rozruch, tak držim hubu. Jen jsem se chtěla zeptat, to je celý..nevim kčemu hned taková nafrfněnost.
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    Ted nevim jestli nás tu zkouší někdo se st. správy, nebo jestli je to tady plny lidi co nemaj este ani zaschly lepidlo na občance?? :/
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    KOERHE: děkuju.))
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    jen primitivni pako bude na antibiotika konzumovat omamné a psychotropní látky..
    KOERHE
    KOERHE --- ---
    DR_NIKITA: Není to moc dobrej nápad, antibiotika hodně oslabujou tělo, houbičky jsou přeci jenom trochu "přímější" než LSD. Moje zkušenost, nevim jak ostatní :)
    DR_NIKITA
    DR_NIKITA --- ---
    FILAS666: Já se přidávám pokud můžu.! Jihlava nau.))
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    KILLERD2D: nechť tě provází síla :)

před námi poslední nádhernej víkend.....
    KILLERD2D
    KILLERD2D --- ---
    Vážení přátelé dobrého houbaření. I já se nejspíš chystám na dvoudenní výpravu do Vysočinské metropole. Dám echo kluci :P
    FILAS666
    FILAS666 --- ---
    AGRICULTEUR: čáu přidal bych se do výpravy do Jihlavy, znám lokalitu kterou bysme mohli obejít posledně bylo místo celé poseté kloboukama.
    KOERHE
    KOERHE --- ---
    _BENNY: A jej, mažu se :)
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    je teplo a v Bystrci třeba zatím nová várka nevylezla...
    R4K0SN1C4K
    R4K0SN1C4K --- ---
    já byl v pátek v železnejch horách... vlhko krásný, ale přišlo mi to uplně prochozený, pěšinky všude v křovinách a podobně
    i tak se něco podařilo najít, ale slabota oproti očekávání
    v pátek jedem na osvědčený místo z loňska, sice je teplo, ale věřim, že to bude lepší...tak snad bude čim se pochlubit :D
    AGRICULTEUR
    AGRICULTEUR --- ---
    Ahoj, jedu v patek do Jihlavy, mel li by nekdo podobne podzimni choutky muzem to dat trebas dohromady. jakoze vic hlav vic vi a vic oci vicero vidi. a zaroven budou superdepresivni dokumenty
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    Dáváte si houby sami?
    Nemám teď s kým okusit letošní nadílku a ve čtvrtek budu mít volnej byt, tak mě napadlo, že bych si udělal mejdan.
    Nechci nějakej přehnanej trip, jen tak nějak do pohody, užít si muziku a rozšířit si obzory třeba procházkou nočním městem.
    :)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam