• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    HAJNE: Zní to docela narkoticky.. proč ne :-) Uvidíme, jestli mi je přítelkyně dneska z hub donese... Asi to pro mě nebude zásadní zkušenost:-)
    HAJNE
    HAJNE --- ---
    FARFELOO: Syrová - ze začátku lehce změněný vidění a vysmátost, ale zbytek času jsem viděla už jen vnitřek záchoda....se sušenýma (-> čaj) to bylo lepší, párkrát jsem celej stav prospala, párkrát to ale přineslo vlastně docela zajímavý stavy na hranici spánku a bdění - sluchový halucinace, haluzní polosny. V bdělosti pak změněné myšlení, synestezie, zářivější barvy atd....plus silná fyzická slabost, ale docela příjemná.
    Nejzajímavější zážitek byl, když jsem procitla z polospánku v noci, nešel proud, z nějakýho důvodu nefungoval ani mobil, notebook, mp3, z čehož jsem vydedukovala, že všechno postupně zaniká a já za chvilku taky zaniknu. Hned mi k tomu v hlavě vyvstanula taková matematická teorie, která to (pro mě v tom stavu naprosto logicky) vysvětlovala...dost jasně jsem měla před očima, jak se všechno tak jako krystalicky bortí do sebe, nedokážu asi popsat. Pak to bylo celý dost psychotický, naštěstí jsem po nějaký době chození sem a tam, čekajíc apokalypsu, asi zase usnula :) Ráno to dávalo smysl už jen z části a pár dní mě všechno bolelo, játrům se to moc nelíbí, ale rozhodně to jsou zajímavý houby
    KUATO
    KUATO --- ---
    FARFELOO: zkousel jsem susene - bez efektu, pak tinkturu v lihu z cerstvych - po cca 20-30 kapkach stav jako po par panacich (cca hodinu po poziti). lokalita sberu stejna, jen trhane 2 roky pozdeji.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    FARFELOO: jo, ale krom toho, ze se mi chtelo spat, nic .. az bude moznost, prubnu zas
    NASUT
    NASUT --- ---
    Jo, zkoušel. Muchomůrky jsou fajn, jen se musí vědět, jak na to. Pro víc info kouknu na enpsyro.
    FARFELOO
    FARFELOO --- ---
    VYHULENY_UFO: Myslím, že po tomhle článku zmiznou z lesa všechny muchomůrky červený.. Zkoušeli jste to někdy někdo?
    SDN33
    SDN33 --- ---
    Jsem na letošek dost zvědavej. Po minulé pustině tu na jihu Moravy (pravda, že jsem s lesama moc neexperimentoval - nebyl moc čas - a chodil spíš na svoji osvědčenou "jistotu" - takže nemluvím za všechny), by mohl bejt dnešní podzim zasejc vydařený a dobrodružný ;-))
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    PSYKO: pics
    PSYKO
    PSYKO --- ---
    Ja bych si dovolil oznamiti nalez lysohlavek v campu Antholz v Italske Anterselve, toliko Mekce svetoveho biatlonu. Rostou tam normalne v trave mezi stany.
    KAMAHL
    KAMAHL --- ---
    ICYS: Žampiony koupíš v každé, aspoň průměrné, samoobsluze.
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    co sirup, ale kandovany houby...
    OLDASADLO
    OLDASADLO --- ---
    přesně, houby s voctem, heh.
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    LOOKASH_II: zvolil jsem datlový, tak uvidíme...
    LOOKASH_II
    LOOKASH_II --- ---
    Taky me hned napadly houby v kyselem nalevu ;] Nasladko bych zkusil treba javorovej sirup.
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    ENGUMAZ: jsem to ale popleta :) Budiz mi omluvou, ze jsem se setkal i s kyselou variantou v láku.
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    DOCKINEZ: jo, ale on se baví o náhradě medu, jestli to správně chápu ...
    DOCKINEZ
    DOCKINEZ --- ---
    proc veganskou variantu? vzdyt snad vsechny nalozeny houby (tj. houby, lák a koreni) jsou vegansky z podstaty...
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    zkoušeli jste někdy někdo nějakou veganskou variantu naložených hub? nějaký sirup jako je agáve, nebo datlový... ?
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    SUMPTN: Ideálně využít k oslazení dobrého zeleného čajíčku s pár kloboučkama pro vizuální efekt. Dávám +10, praktikuji léta.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam