• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    E2E4
    E2E4 --- ---
    MICHAL_R: Eeeee

The energy of his voice dramatically reveals how far Terence is from his
    energetic center. It tells us, immediately, where he is coming from.

Prave proto mam rad terence mckennu, ze neni plny takovehoto bullshitu.
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    DARJEEL, K4N3C: Martin W. Ball je takovej trochu divnej... v psychedelické komunitě se "proslavil" svojí hodně ostrou, ale zároveň dost divnou kritikou Terence McKenny, kde krom jiného z McKennovy barvy hlasu (!) vyvozoval nějaké poměrně dalekosáhlé závěry o jeho charakteru (http://realitysandwich.com/51650/terence_dmt/ viz též reakce dole pod článkem, a pak taky odpověď na: http://realitysandwich.com/66188/reply_martin_balls_terence_dmt/). Ballův článek jsem si pozorně přečetl (nebudu zastírat, že jsem McKennovým fanouškem, ale i jeho hodně pozorným čtenářem), a došel jsem k závěru, že Martinu Ballovi psychedelika jeho ego trochu "přefoukly". Pak mi to ale nedalo, a přečetl jsem tu jeho "Moudrost hub". A musím říct, že jsem byl docela mile překvapen. Přišlo mi to jako docela kvalitní příručka pro začínající tripaře - takový docela do spirituality laděný průvodce, ale mě osobně to nevadilo...
    K4N3C
    K4N3C --- ---
    DARJEEL: urcite muzu dat vedet, popr. po precteni zapujcit.. Cetl jsem od nej uz Dusi Salveje, to byly vlastne jen tripreporty od prvniho seznameni s rostlinou az po experimentovani a uceni se s ni pracovat. Neco zajimave, neco dost mimo :) Uvidime jaka bude tahle..
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    když už tu běží ty knihy, tak běžte rovnou k pořádnému zdroji:

Tak kniha od Clarka ok, ale co si budeme povídat, Clark je druhá liga... a tahle kniha spíše klouže po povrchu, je na rozdíl od té Metznerovi populárně naučná... ta co pastuju je sborník odborných esejů, antropologie, psychologie,... prostě first hand data

K4N3C: tuhle jsem nečetl, Martin Ball je sám velký nadšenec, stačí kouknout na jeho stránky: http://www.martinball.net/ otázka je, co se člověk dozví, to že byl ježíš na křížku houba, není nic nového, to už víme od Jodorowskyho někdy od 80. let nebo kdy natočil Holy Mountain :-)
    A Ball těch knih napsal hromadu s různě new agem zavánějícími tituly (All is One, Being Human,..., tak budu rád za report, jestli to není už trochu přelouhovaný čaj :-)
    BIOH
    BIOH --- ---
    SDN33: hmm červená, hned jsem dostal chut sakra
    KUATO
    KUATO --- ---
    SDN33: mel jsem to v ruce a byl jsem z toho rozpacity. prislo mi, ze celou knihou se tahla nit konceptu, ze prvotni materie pro praci na alchymickem Velkem Dile je muchomurka cervena, coz je hloupost, protoze jak rikaji Stari - materie pro Velke Dilo ma koreny v kovni risi. nicmene mozna tam budou i nejake jine uzitecne prakticke vyuziti muchomurek ci dalsich hub.
    SDN33
    SDN33 --- ---
    A tuhle jste cetli? Stoji to za nakup?
    Magické houby v náboženství a alchymii - Heinrich Clark | KOSMAS.cz - vaše internetové knihkupectví
    https://www.kosmas.cz/knihy/132449/magicke-houby-v-nabozenstvi-a-alchymii/
    SDN33
    SDN33 --- ---
    PNXNTDD: huh, tj slusny, na to, jaky tu je pocasi
    MORRELLI
    MORRELLI --- ---
    K4N3C: Tedy mimo snad katalogu z makra nepamatuju, že by mi poštou přišlo něco, v čem by byl vidět obsah.
    K4N3C
    K4N3C --- ---
    Ještě, že tam v nakladatelství přidali tu stužku s popisem, jinak by někdo nevšímavej na poště taky nemusel hned vědět, kdo si tuhle knížku přijde vyzvednout :)) Takže díky!

PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    ale místečko ať si každej najde sám :)
    PNXNTDD
    PNXNTDD --- ---
    Včera jsem byl v Žebětíně a dohromady jsme jich našli asi tisíc...
    SDN33
    SDN33 --- ---
    KERRAY: jj.. žebál a okruh dávají taky:) ale chce to velkou trpělivost:)
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    v bystrci jsem našel jednu izolovanou skupinku asi 20ks na krátké vycházce, takže i když je teplo, něco málo by růst mohlo
    MUTTERCORN
    MUTTERCORN --- ---
    zdravím.co Brno BYSTRC jezdí někdo-byl už někdo ?
    PSYCHOTOXIN
    PSYCHOTOXIN --- ---
    HONZINFLICEK: blbost:D
    MATT
    MATT --- ---
    HONZINFLICEK: tohle jsem slyšel o mochomůrkách, potvrdit nemůžu..
    SLAPPY
    SLAPPY --- ---
    Jihlava a okolí dává bohatě. A to bylo docela sucho, až pořádně zaprší, to budou ještě žně : )
    E2E4
    E2E4 --- ---
    HONZAL: Na travnatym pasu na Skalce pred lety a v zaradach prazskyho hradu loni rostly kopinatky.. :)
    KUCZMAN
    KUCZMAN --- ---
    Nezkoušel někdo Plzeň a okolí?
    CAHOUN
    CAHOUN --- ---
    HONZAL: To by ses divil :D
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam