• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    KAREN
    KAREN --- ---
    PALEONTOLOG: to bylo tim hlinikem, nee .)))
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KOCOURR: uplne se mi bouri zaludek, jen to ctu :)
    sme kdysi s kamarady vlese rizdelali ohen a udelali si caj v esusu. meli jsme pak ve trech spolecnou haluz(?), videli jsme na obloze natrikrat vybuchnout asteroid.
    KOCOURR
    KOCOURR --- ---
    KLEER: uplně je slyšim jak volaj, a chtějí sníst rovnou na místě pěkně nasyrovo :)
    KLEER
    KLEER --- ---
    brno bystrc stále rostou rostou :) modelky

SALAM23
    SALAM23 --- ---
    DYSTOPIK:
    JAYBEE: presny misto vam nereknu-to by bylo moc snadny,ale napovim,ze bych hledal od Ondrejova smer Buciny,dneska za cca 20minut asi 500kousu daji se najit i za jizdy z motorky :D

DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    JAYBEE: to by mě docela taky zajímal nějakej report. máme tam chatu a nikdy jsem tam nic nenašel.. :/
    JAYBEE
    JAYBEE --- ---
    Ahoj, o víkendu plánuju zajet na Voděradské bučiny, máte někdo ponětí jestli tam něco poroste? cca před měsícem tu někdo psal že našel...
    Nebo kdyby jste věděli o místě kam z prahy vlakem a když by nic nebylo tak aspon procházka víte jak. :) Díky
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    dá se ještě v Prase něco utrhnout do guláše?
    ACCROCHE
    ACCROCHE --- ---
    K4N3C: je dost možný, že jsem jen neschopnej. neznám tam ty místa, takže jsem jen byl okouknout terén a spíš než na klobouky bych narazil na divoký prasata
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    KILLERD2D: chudak ted bude mit zaspamovanou postu jak ja :)
    KILLERD2D
    KILLERD2D --- ---
    Já byl dneska v Jihlavě, na místě které mi zde poradil VRINDAVAN... tímto mu děkuji ;) no a za 2 hodiny asi 800 ks, sbíralo se mi opravdu parádně chvílemi obouruč a tak to mám rád. Je tu po dešti a v tom lese to tak i vypadá ;)
    K4N3C
    K4N3C --- ---
    ACCROCHE: Nic jo? Skoda skoda, Kytin a Mnisek sem mel v planu :-/ Tak asi budeme muset vyrazit okupovat to Brno, kdyz nevedi co s tim mnozstvim, ktere tu vsichni popisuji :)
    ACCROCHE
    ACCROCHE --- ---
    hlásím Rožmitál pod Třemšínem a Kytín + Mníšek pod Brdy těžce bez nálezu. ach
    KILLERD2D
    KILLERD2D --- ---
    Jinak když jsem to tu tak pročítal, řekl jsem si že se s Vámi musím podělit o knihu, kterou mám doma v tištěné podobě ( Vám bude muset postačit odkaz ) Jmenuje se Kouzelné Houby a je samostatně neprodejná. Já ji dostal trochu paradoxně v léčebně závislostí od svého spolupacienta. Mám tam od něj krásné věnování "Ať je tvá mysl, navždy čistá. Milouš Roboš rok 2009". Ta kniha, nebo spíš větší sešit, má pro mě nevyčíslitelnou hodnotu. Hlavně je tam obsaženo snad vše co potřebujete vědět a na co se i tady hodně často ptáte, dokonce i podrobný návod jak začít pěstovat doma. Když jsem začínal s houbařením byla mi velmi dobrou kamarádkou a pomocnicí zároveň. Proto i těm z nás, kteří jsou tady nováčky a začínají houbařit, doporučuji dát si odkaz do záložek svého prohlížeče a kdykoliv budete bezradní,mrkněte tam, věřím že pomůže a pokud ne je tam spousta názvů další literatury ze které čerpat. Tady je odkaz: http://mr.fr.sweb.cz/h6.html
    KILLERD2D
    KILLERD2D --- ---
    OK už mlčim řídím budík na 8:00 beru bágl,hodně jídla a hudbu na uši a do večera jsem nedostupný. :D

ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    .. furt ty samy dotazy, akorat lokace se meni ..
    rostou. rostou vsude, protoze ted jsou na ne nejlepsi podminky. tak uz se neptejte a bezte do lesa :)
    KILLERD2D
    KILLERD2D --- ---
    Jak rostou v Jihlavě? Je po dešti.... podejte prosím někdo info ať se tam neženu zbytečně. Dík ;)
    SLAPPY
    SLAPPY --- ---
    Se jim letos nějak víc líbí na Moravě. Na Vysočině a v jižních Čechách jsem počítal spíš na desítky, max stovky..
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    dnes Brno-Sobesice, spatreno par tisic, nevysbiratelny. a to jsem si na mym fleku podal dvere s kamosem, ktery mel taky nasbirano nejakou tu tisicovku. a pak ze les neni supermarket :)
    KOCOURR
    KOCOURR --- ---
    KAREN: tak rostli docela na husto, ale já víc nepotřeboval, tak jsem po nasbírání cíleného množství ani víc nehledal...
    KAREN
    KAREN --- ---
    KOCOURR: hrsticku? a ja myslela, ze je to tam u nas ted na poradnou krabici... .)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam