• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    BELO: vyhodit
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    Sob??ice

JITKA_CARDOVA
    JITKA_CARDOVA --- ---
    Tak trochu na praktickou notu, ke sběru. Zdravím vespolek, napoví mi někdo, třeba do zpráv, kam bych se mohla v tyhle dny vydat? Nějaké zvlášť povedené destinace, kouzelná místa či trasy, vhodné i na účelový výlet do přírody vlakem či busem z Prahy...? Přeji všem zdejším pestrobarevné dny, takhle koncem listopadu :) j.
    BELO
    BELO --- ---
    BELO: Milý houbaři, můžete, prosím, pomoct s identifikací? Děkuji
    BELO
    BELO --- ---
    BLIND
    BLIND --- ---
    dneska jdem zkusit liberecko, tak pak podam report :)
    DIAGONAL
    DIAGONAL --- ---
    Ve škole nám to už taky pomalu kvete ... Hradec Králové ...

ZERO
    ZERO --- ---
    PSYCHOTOXIN: ja dohledal, ale jak sem psal, tyhle me trochu zmatly, tak sem se chtel jen ujistit..

KAREN
    KAREN --- ---
    UFOLOG: taky jsem pred nejakou dobou sbirala s jednou malou kosmonautkou.)) je treba s tim zacit pekne zcerstva, aby se pak decka vyznala a nemusela tapat a vyptavat se v mykologickem klubu;)
    UFOLOG
    UFOLOG --- ---
    DARJEEL: My zase klasika Soběšice, tak jako snad každoročně. Letos sbíraly i děti :), ale pšššš
    MATT
    MATT --- ---
    hledali jste někdo v okolí jíčína, nový paky? a našli? nemusí být ani aktuálně, ale jestli v okolí vůbec rostou. dík
    PSYCHOTOXIN
    PSYCHOTOXIN --- ---
    ZERO: hledej dál
    JND
    JND --- ---
    ZERO:

Řekl bych,že neee
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    UFOLOG: lol:)
    No znas to, moravske lesy rady vyvolavaji dojem deja vu, zvlast na podzim. My byli Brno - Utechov, vyjmecne po letech ;-)
    UFOLOG
    UFOLOG --- ---
    DARJEEL: vypadá to trochu, jako by jsme byli na stejném místě... takové lány jsem už dlouho neviděla!

ZERO
    ZERO --- ---
    cau dneska pri sberu, jsem narazil na tohle, uplne si nejsem jistej, vite nekdo? diky
    hub, pro ktery jsme jeli, sme nasli spoustu, jen byly vsechny svetlejsi..

_BENNY
    _BENNY --- ---
    ja byl tuto sobotu v Sobesicich a na svym fleku jsem se vystridal asi tak s 10ti lidima :-) a nikdo neprisel zkratka

a nekdy si rikam, jestli se na tech psychedelickych stavech, ktere cloveka ma pri odchodu z lesa, nejak vyznamneji nepodili i vsechny ty koprivy a bodlaky :-)
    KOERHE
    KOERHE --- ---
    Já byl teď o víkend u Pelhřimova, sedm lidí, prolezli jsme naše místa a našli jsme jich tak 50 max :/
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    CHEESS: stedrost, to je to slovo! ;)

DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    CHEESS: lesni mestecko?

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam