• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    KUATO
    KUATO --- ---
    SUMPTN: kdysi, kdyz svet byl jeste mladsi, tak se poradaly dva Houboslezy. nepamatuju se, jestli to bylo uz na Nyxu, nebo jeste na puvodnim Cyberspace. tak by se treba neco mohlo nekdy zorganizovat. na jare teda, ted uz je stejne moc zima na nejake venkovni polehavani u ohne :o).
    SUMPTN
    SUMPTN --- ---
    SDN33: No :) muj rekord neco pres stovku cerstvych v zime.to byl hukot, taky mega pozitivni ale mel jsem obcas navaly ze jsem nevedel co mam cekat. Byl jsem v takovym lese kde bylo udolicko, normalne jsem se modlil k vesmirny energii a dekoval za to ze momentalne ziju a ze nevidim ani jedno umele svetlo. Kazdopadne stav to byl tak na 6 hodin, ale připadalo mi to jako 15. Pral bych si dat s par nyxama houbovej dychanek. To by byla diskuze...
    SDN33
    SDN33 --- ---
    SUMPTN: já jsem se jednou prokousal přes padesát a teda byl to docela hukot.. tedy MAX pozitivní, páč tehdá vyšlo všecko, co mohlo.. (dřív jsem o tomhle tripu vykladál, že to bylo ke stovce..ale zpětně mě to příjde unreal(?), ale furt to tak mám zafixovaný :) )
    SUMPTN
    SUMPTN --- ---
    MICHAL_R: 2600 asi težko :D dal jsem si včera v 8 večer 15 a slaplo to a hezky udelilo, vyspal jsem se 6 hodin a jeste ted mi to slape trochu takze fakt sila :D 2600 neblbni :D nejsem narkoman :P :DDD
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    SUMPTN: ....že prý "zrovna papáš" 2600 modrajících? No...hodně štěstí... Ufff... Sice se říká, že 'odvážnému štěstí přeje', ale i tak si myslím, že už si v této dimenzi už nikdy (pro oba jakš-takš srozumitelně) nepokecáme... :-D
    R4K0SN1C4K
    R4K0SN1C4K --- ---
    nějaký kropenatce, tak na 98%
    PEPENKA
    PEPENKA --- ---
    Spis mi to pripomina kropenatce vyrostle z kravskych lejn...
    SUMPTN
    SUMPTN --- ---
    VYHULENY_UFO: Presne tak :D obcas mi prijde ze cilene nekdo ze sebe dela debila :D jednoduchy! lysohlavka se ti nikdy nerozpadne v ruce po utrzeni ani se nezlomi a uz vubec nema pod kloboukem cerno ktery se droli
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    ty vole to je debata, mozna by nebylo spatny zeptat se dotycneho odkad je a odkazat ho na nejblizsi mykologickou poradnu... ja bych byl opatrnej zrat houby podle rad internetovych expertu :P
    //za mne teda nejsou, i kdyz jsou podobny. ale to bych musel videt rozrizlou nohu jestli sou duty a nebo ne.
    MAUGLII
    MAUGLII --- ---
    TAVRIN: nejsou a jsem si tim na 100% jistej
    TAVRIN
    TAVRIN --- ---
    Ahoj a Děkuji vám za názory, dobrou noc.
    SUMPTN
    SUMPTN --- ---
    KADLINO
    KADLINO --- ---
    TAVRIN: Za me teda taky jo. Kopinatky ne? Poznam je podle toho ze zespod jsou cerny (aspon zlehka po okraji, nekdy ne za cerstva ale az kdyz uschnou), na vrsku spis svetlejsi (ale taky treba az po uschnuti) a nahore maj takovej skoro nepatrnej vystupek jako dudlik. Nejsem mykolog, ale to co mas na fotce sbiram uz 10 let a dycky to funguje, takze bud mas lysohlavky, nebo celou dobu sbiram prasivky a sjizdim se placebo efektem.
    HACECKO
    HACECKO --- ---
    TAVRIN: nejsou
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    TAVRIN: chtelo by to tu nekoho kompetentniho.
    za me ano.
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    TAVRIN: modra to? nemodra. takze ne.
    PEPENKA
    PEPENKA --- ---
    TAVRIN: Rekla bych, ze ne.
    TAVRIN
    TAVRIN --- ---
    Přátelé, jsem dobře? Řekl bych že ano, ale sychr je sychr.
    Díky za názory.

KADLINO
    KADLINO --- ---
    Pec p.Sněžkou, žádná sláva, ale na vrchu něco málo bylo.

SUMPTN
    SUMPTN --- ---
    HLEN: Uz jen ta zlamana nožička jak od pampelišky napovida o tom ze v ni nic nebude :D nožička u Psilocybe semilanceata a Psylocybe cyanescens by mela byt velmi tvrda a gumova :)
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    _BENNY: dik
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam