• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    Mozna je Tvuj problem, ze pouzivas jen oci...
    JAYBEE
    JAYBEE --- ---
    DARJEEL: Když já můžu čumět na ukázky těch správných a stejně v lese čučim jak blbec na každej klobouček. Problém mám ten, že jsem za cca 5 let pokusů ještě žádnou echt správnou nenašel. To bych hnedle věděl jak na tom jsem, kdybych už měl jinou než sušenou zkušenost :D Kdyby se tu třeba našel dobrodinec, průvodce, kdo by mě vytáhl na lov, to by bylo :)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    Fuj, ani jedny...

Mozna si projedte toho pruvodce, kteryho delala mykologicka spolecnost par let zpet. Byly tam fotky nekolika nejpodobnejsich druhu. Mozna spravce to zazalohoval :-))
    JAYBEE
    JAYBEE --- ---
    Zdar, o víkendu jsme procházeli voděhradské bučiny a nic.... Tak nějak nevim jestli jsme šli po špatných místech, nebo tam ještě nebo už nerostou.... Je tu někdo, kdo v té oblasti už něco našel? a jestli ano...máme hledat v lesích, nebo na jejich okrajích. Nechci přesný místo jen lehce poštouchnout. Skoro každý rok někam vyrazíme a nic nenajdem :( Všude nás furt provokovaly tyhlety.... což neni t co hledáme, žejo?

DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    jojo, jihlavu potvrzuju, strastiplnej vylet s autem a co 15km dolejvani 2l vychcavajici vody z chlazeni se vyplatil :)

IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    LETTADLO: Je to kropenatec.
    NEVIEM
    NEVIEM --- ---
    SUMPTN: chlape, ale to nevyzera ako psilocybe
    2NDREALITY
    2NDREALITY --- ---
    LETTADLO: no jasny! dej poradniou prednasku pro klobouk , proc noha ....a jak se barvi behem vyvoje.... je cas ziskat titul mykologa Nyksu!
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    2NDREALITY:co že je špatně? 1) Klobouk 2) Noha 3) zbarvení
    2NDREALITY
    2NDREALITY --- ---
    LETTADLO: raci pis proc ne ....
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    kdo souhlasí že fotka týhle prašivky stačila k tomu aby jste pznali ze to neni Lysina..... palec hore :)
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    SUMPTN: vůbec nečtete příspěvky jenom koukáte na fotky mi přijde...to je jasná ne_Lysohlávka... :D
    SUMPTN
    SUMPTN --- ---
    KALISNIK: malá fotka není vidět
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    MRTWIZZLE: :D ty si děláš asi srandu? že jo? :D
    MRTWIZZLE
    MRTWIZZLE --- ---
    a roste aspoň něco? probrouzdal jsem rudolfov kolem český chalupy a smutná hlava, mokrý ponožky
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    KALISNIK: Koukal se tady alespoň někdo na nástěnku?
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    byl jsem tak zmrzlej ze jsem skoro nic nenafotil...
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    KALISNIK
    KALISNIK --- ---
    LETTADLO: Myslel jsem si to, ale nebyl jsem si jistej. Dík.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam