• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    DARJEEL: Ja reagoval na ten napis (vim, ze nebyl od Tebe) :-) Jinak naprosto chapu, ze si nikdo nestezoval... ;-)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    MICHAL_R: nojo, ale my s sebou měli 3 ženský a žádná si nestěžovala...
    MICHAL_R
    MICHAL_R --- ---
    DARJEEL: V podstate trochu sexistický, ne? "KLUCI..." Chlapci si asi davaji malo (a bez zen...), coz?
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    DARJEEL: taky jsem jednou našel, ale bylo to tak dva metry od hranice listnatých stromů, ty se nikde poblíž nevyskytovaly v tomhle případě?
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    Sice trochu se zpožděním, ale přeci...

DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    Vdaké ty lysiny na jehličí, jak se v dobré společnosti říká, pics or didnt happen

DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    ILIBOR: nevoní, to cejtím z tý fotky... navíc vypadají jinak, tak netřeba řešit, ne?
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    ILIBOR: ale nozky a klobouk maji jiny
    ILIBOR
    ILIBOR --- ---
    DARJEEL: to právě nevím, tyhle ILIBOR: rostou s nima a voní úplně stejně...
    CRUSHEER
    CRUSHEER --- ---
    DARJEEL: maji to tak i kopinatky?
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    ILIBOR: a uz je odted dycky poznas...
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    bystrc sem tam klobouk, občas i skupinka, většinou malý, na vlhkých místech
    ILIBOR
    ILIBOR --- ---
    KERRAY: jsem si dneska koupil ředkvičky a ty houby co byly označeny, že jsou, tak fakt voněly ředkvičkově :D
    KALISNIK
    KALISNIK --- ---
    Hele, moc díky za tu Seč v Železných horách. Našel jsem tam i krásný modráky. Tak dejte na nástěnku, že jednou z lokalit je Zlatý potok, modrá trasa ze Seče.
    KAREN
    KAREN --- ---
    _BENNY: hmm mozna jo. my pronikli zas do novych lovist, dost se tam jeden usek podobal oblibenejm sobesickejm - prekvapive bylo misty krasne vlhko, jeste na to spadla nocni mlha.)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    KAREN: gratuluju. ja dneska v Sobesicich ani jedna (treba je to spatnym mistem, nebyl tam treba nekdo jiny a uspel?). ale ono uz to tak se Sobesicema je, ze zacinaji pozdeji jak Vysocina, Bystrc atd, ale da se tam zase sbirat az do vanoc :)
    KAREN
    KAREN --- ---
    my dnes na vysocine/u pernstejna slavime uspech.)) ze zacatku, kdyz jsem sbirala v nizkejch poctech tu a tam v pangejtu, to ale byla dobra mykozkouska - hned vedle sebe treba tri ruzny druhy dost podobnejch hub, a vzdycky tak jedna ze ctyr byla ta ona, u mnoha z nich pomohl urceni s jistotou prave cich.
    pak uz to byl klasickej x-sethlavej harvest, a letos to teda vypada na dobry rocnik - mela jsem jen tri cerstvy pri sberu na takove to podzimni lesni zpestreni, a docela me prekvapily.)) a muz po 10 vypadal tez vesele...
    KAREN
    KAREN --- ---
    ILIBOR: tyhle mi prijdou, ze jsou z tech tenkejch, krehkejch, trepivejch...
    DRASTICS
    DRASTICS --- ---
    Nekdo s autem, kdo by mel zajem zitra podniknout pruzkumne-naucny mykologicky vylet z Prahy?? :) (ps nejsem mega odbornik a klido se necemu priucim, to zas aby si tu nekdo nemyslel ze budu delat ucitelku )
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    ILIBOR: tyhle imo ne... případně zkus čichnout
    KERRAY
    KERRAY --- ---
    ILIBOR: asi jo
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam