• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    MAUGLII
    MAUGLII --- ---
    PETRPEDROS: "facepalm"
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    R3NN3R: No určitě bych řekl že dobrý budou ty na těch štíhlejch nohách. Ale ne ty třetí z leva.
    R4K0SN1C4K
    R4K0SN1C4K --- ---
    P. cyanescens

LETTADLO
    LETTADLO --- ---
    50 kousku z toho jsem vzal 5.... zbytek velikosti kopinatek ale většina velikosti sirek...
    HONZAK89
    HONZAK89 --- ---
    VYHULENY_UFO: Tak ja byl v Klanovičáku na 1,5h a jediný co jsem přinesl byl 1 hřib a 7 klíšťat :D
    YOT
    YOT --- ---
    UF0UN: Jasný jasný. Jen ke mě se donesly zvěsti o nějakých velkých manévrech. Vyčištěným lese a kdesi cosi. Sám se tam dostanu tak za 14 dní když budu hodnej...
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    YOT: chodím tam už 15 let a lesáci řádili vždycky. příroda se ale pokaždé vzpamatovala. Škola pomíjivosti.
    YOT
    YOT --- ---
    Nebyl jste někdo v Soběšicích na špacíru? Prej je to tam nějak moc zrajtovaný od lesníků, že prej snad nějak fatálně? Já tam nebyl od půlky léta.
    VYHULENY_UFO
    VYHULENY_UFO --- ---
    UF0UN: ja byl v nedeli v klanovicich na obycejnych houbach a takovy mega hriby jaky sme nachazeli sem dlouho nevidel :D
    UF0UN
    UF0UN --- ---
    CRUSHEER: zítra jdem na celý den, včera mě zabila choroba.. Ale počasí je ideální.
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    GUMIDEK30: a to mluvím téměř o centru jihlavy, nelezl sem žádnejma lesama a ani loukama ;)
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    Tak včera při procházce Jihlavou hlásím, že tak 2-3 dny vezměte si kosu a hrábě :)
    CRUSHEER
    CRUSHEER --- ---
    UF0UN: Jak to vypada?
    JAYBEE
    JAYBEE --- ---
    každej rok jsem tu z toho tak zmatenej, že už radši nic nesbírám :D
    R3NN3R
    R3NN3R --- ---
    GUMIDEK30: Díky
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    R3NN3R: 1 ne, 2 nevím, ale pochybuju, 3 ne, 4 moc tlustá nohy si myslím takže taky asi ne, 5 vypadá stejně jako 4 a 6 asi taky ne . . .ale u 4,5,6 si fakt jistej nejsem takhle z fotky :)
    HONZAK89
    HONZAK89 --- ---
    WOLFZOV: Humpolec
    WOLFZOV
    WOLFZOV --- ---
    HONZAK89: V jake je to oblasti? At vim kde uz to zacina:)
    HONZAK89
    HONZAK89 --- ---
    HONZAK89: původní fotka (v trávě) je dost matoucí (mažu ji).
    R3NN3R
    R3NN3R --- ---
    Zdravim ... Jsme se prošli vcera a par vzorku jsme vzali sebou ...co sme nasli to jsme zvedli...ale nevime co je co ... Prosim o pomoc

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam