• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    KUATO: o nic nejde, ma to takovou silu jakou tomu prisoudis. Objektivne magii nikdo neprokazal, takze bych byl v klidu.
    KUATO
    KUATO --- ---
    VYHULENY_UFO: to ja prece vim :o). vetsinou na to doporucuju sehnat si z nejakeho faustovskeho grimoaru sigilum nektereho z demonu - Aciela, Mefistofela nebo treba Barbuela, vytisknout si ho, vynadat mu do curaku, poplivat, hodit na zem a parkrat po nem dupnout.. :o). o nic prece nejde, ne?
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    VYHULENY_UFO: ale to přeci už všichni na nyxu ví., netřeba to neustále opakovat... :)
    KUATO
    KUATO --- ---
    VYHULENY_UFO: dyt ho tam zminuje! houbicky maji rady bezy. a bezy byly ve stredoveku vnimany jako magicke stromy. dokonce se z bezoveho dreva delaly hulky pro ceremonialni magii. a z bezinek se da vyrabet vynikajici liker :o).
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ELDA: nacitit se nemusis, maji rady vlhko a tlejici hmotu. Coz jehlici nebyva. Kolem struzek, v lesnim podrostu, koprivach, malini, smiseny lesy, u bezinek. Ne benzinek :)
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    Jo rostou i u potoků v kopřívách apod., pamatuju si jak jsem byl na psytrancu Peníkov kdysi na podzim, odpoledne jsme si řekli že bychom mohli jít někam hledat houbičky, zapíchnul jsem prst do mapy někam random vedle potoka, přijeli jsme tam a v kopřívách hned spoustu hub.. Musíš si nacítit jejich biotop kde rostou a jít za nosem :-) je to o srdíčku
    ELDA
    ELDA --- ---
    Včera jsem jel z Jihlavy pres vesnice do Prahy a je to tam az na okraje lesu same jehličí, tak tomu nerozumím...to budu snad zase muset jet z Prahy az do Brna, kde je jich sice hromada ale nerozsirim svůj obzor a je to uz tak trochu nuda. Nebo snad rostou u potoka i mimo les a stačí tomu nejakých par listnacu? Kdyby byl někdo tak hodný a poradil mi alespoň trochu... Pošta pls!!!
    MAFIRE
    MAFIRE --- ---
    R4K0SN1C4K: dík :) moc jsi mě nepotesil teda
    R4K0SN1C4K
    R4K0SN1C4K --- ---
    MAFIRE: tam mam chatu a co tak vim, tak přímo kolem nic moc neni, lidi tam jezdí spíš směrem na tábor
    MAFIRE
    MAFIRE --- ---
    AHoj na víkend jedu do čimelic do jižních čech. Jsou před Pískem vedle orlíku nad vltavou. Dal by mi někdo prosím tip do pošty na nějaké ověřené místo v okolí? Rád vyměním za jiné místečko které znám :) díky
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    GUMIDEK30: takze proste okoli jihlavy a je to? :) na konci zari jsem byl v krkonosich,respektive okoli trutnova po loukach,ale to bylo zrejme jeste brzy.bylo sice po desti a kousek od reky,ale nic
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    VYHULENY_UFO: neznam provareny mista,jinak bych vzal auto a jel na vylet
    UNIONJAM
    UNIONJAM --- ---
    O víkendu jsem byl v Železných horách, chodil sem tam dva dny po kopcích. Obešel sem svoje dvě místa, a našel další tři místa, kde byly stovky houbiček, nádherné :D Některé už byly starší, tam už to rozhodně nějakou chvíli jede.

GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    ONDRA_PATA: do Jihlavy studentem taky není velká štreka :)) a stojí to za to :)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    VYHULENY_UFO: dyt jo, autem k Beranovu za hodku a neco a i do toho Brna se da dojet:)

Oboje ma svoje vyhody a nevyhody, zase ve vlaku se da "spat" :-)))
    my kolikrat zevlacky i z Brna autem, protoze autobusem zpet z lesa to byly kolikrat schizecky. Ale ten kdo ridil mel bud smulu a nebo musel vcas zavelet k odjezdu :-D
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    VYHULENY_UFO: sem v lesich kousek za Brnem potkal dva typky z Prahy... rannim vlakem ve ctyri rano do Blanska a ve ctyri odpoledne zase zpet...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    ONDRA_PATA: praha nemůže mít prostě všechno, musíš se s někým spojit a uplácet. a ten koho uplatíš posere flek, bo pražáci zařídí nájezdy hned jak se to rozkecá. a ono se to rozkecá.
    ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    velika zavist. jako prazak nemam zadny mista a nikfo zadny neprozradi
    GUMIDEK30
    GUMIDEK30 --- ---
    :) jeste jednou

KALISNIK
    KALISNIK --- ---
    NYXYN: Jo, taky jsme o víkendu našli usmolených pár kousků. Na sjezdovkách to bylo jak na Václaváku.
    SLAPPY
    SLAPPY --- ---
    Jedna vydatná Hanácká lokalita : )

Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam