• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    TOMIS
    TOMIS --- ---
    MRTY
    MRTY --- ---
    TOMIS: pekne! nejaky info o autorovi grafiky/kontakt? nikde tam nevidim zadny podpis...
    PETRPEDROS
    PETRPEDROS --- ---
    Už rostou?
    TOMIS
    TOMIS --- ---
    A při bližším pohledu :

TOMIS
    TOMIS --- ---
    V Ostravě houbovou situaci přesně vystihuje tato ilustrace :

ONDRA_PATA
    ONDRA_PATA --- ---
    mne by zajimaly karlovy vary.pojedu tam zrejme pristi vikend,tak bych se tam rad nekde podival.jen jestli rostou i na okraji mesta nebo musim o dost dal,pripadne kam.
    nikdy jsem tam nebyl
    BBAN4N
    BBAN4N --- ---
    Neví někdo jak to vypadá teď kolem Tábora nebo Jihlavy prosím? A dál by mě zajímalo, zda někdo někdy našel lesní druhy kolem Českých Budějovic/ Českého Krumlova? Slyšel jsem fámy že tu rostou, ale nikdy jsem je tu neviděl, tak to budeme zase zkoušet s mykologem kterej tvrdí že se tu vyskytujou, na jihu jsem sbíral jen luční druhy..
    KYRIA
    KYRIA --- ---
    Zdravim! Našel by se tu někdo, kdo by byl ochoten se podělit o know-how pěstování lysohlávek v interiéru? Dík!
    (pošta, ať nerušim diskuzi?)
    IRO
    IRO --- ---
    PALEONTOLOG: hezky oblepené lupínky kůže a případně lupami majitele. hned bych si dal :D
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    pár kousků v čepici, to teď frčí

in situ
    https://i.imgur.com/StVwCoB.jpg
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    TWORBO: tam na to není půda ani klima. kolem dyje před znojmem by to možná šlo.
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    ACCROCHE: myslíš za sněžení a vichřice?
    ACCROCHE
    ACCROCHE --- ---
    KUKMAT: Kámoš mě tam pořád tahá a sám neví kam! Prej někde u golfu. Nedáme trip zítra?
    KUKMAT
    KUKMAT --- ---
    Co vy a cinovec? Jak to dnes vypadá?
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    TWORBO: moc bych tomu nevěřil..
    TWORBO
    TWORBO --- ---
    dalo by se na palave? tusite?
    R4K0SN1C4K
    R4K0SN1C4K --- ---
    NYXYN: to je ovšem krásná zpráva, máme chatu u kosti a vždycky jsem si řikal, že by to tam šlo, ale zatim nebyl čas to zjistit, tak teď motivace narůstá :D
    JND
    JND --- ---
    NYXYN:

Jsem netušil, že se dají najít i v Českém ráji .. zrovna dnes jsem tam bloumal po lesích s fotákem a říkal si zda se nemám taky koukat více pod nohy .. a jak se zdá tak měl :)
    NYXYN
    NYXYN --- ---
    Český Ráj druhý pokus. Byl jsem asi o tři kilometry dál než minule a krása. Bral jsem jen ty opravdu velké, je jich tam fakt dost. Po víkendu budou žně.
    PROCOP
    PROCOP --- ---
    Ahoj, prosim Vás, nevíte, zda li se dají najit psilocybinky v okolí Vlašimi? Díky
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam