• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    R4K0SN1C4K
    R4K0SN1C4K --- ---
    OUTSIDE: berounsko by mě taky zajímalo, vim z pár zpráv, že to tam jde :) ale v týhle oblasti jsem ještě nebyl a přecijen je to super na výlety.. skály, pěkný lesy a docela kousek od prahy
    R4K0SN1C4K
    R4K0SN1C4K --- ---
    THOMASVONPRAG: dost pěkný :D připomíná mi to když jsem našel p. cyanescens na štěpce, taky takový krásný trsy :) jinak u těhle bude ten nezvyklej růst a mohutnost daná tim kde rostou, vidim všude pěknou štěpku, takže maj nezvykle víc živin na malym prostoru a takhle blbnou :) jinak to je cílená výsadba, nebo nějaká hromada štěpky někde v lese po těžbě, záhon s mulčí, nebo jak? takový místečka jsou radost :D
    OUTSIDE
    OUTSIDE --- ---
    Zdravím ve spolek. Nedoposucil by někdo nějaký tip na místo v okolí Berounska? Dik moc a přeju všem bohatou sezonu..
    THOMASVONPRAG
    THOMASVONPRAG --- ---
    Jakoby byly napůl mexikáni

DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    THOMASVONPRAG: koukám na ty spodní fotce, to jsou nohy jak od židle..
    THOMASVONPRAG
    THOMASVONPRAG --- ---
    CRUSHEER: když modraj a charakteristicky voněj, tak jsem si jistej... Ale na tehlech mne trochu zarazily dost silné nohy, pevné jako u kubanek...
    CRUSHEER
    CRUSHEER --- ---
    THOMASVONPRAG: Když vidím tohle v lese, tak vždycky váhám.. můžou podle vaších zkušeností růst takhle natlačený na sebe v chumlech?
    THOMASVONPRAG
    THOMASVONPRAG --- ---
    Brno

DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    _BENNY: myslel jsem ohledne te vlhkosti :)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    DARJEEL: treba jsem se uz dockal, ale to clovek nepozna dokud do toho lesa nevleze (a zklamane se nekolikrat nevrati s prazdnou zpet :)
    DARJEEL
    DARJEEL --- ---
    _BENNY: brzy se dockas:)
    _BENNY
    _BENNY --- ---
    ROTOPED485: furt cekam, porad jsem nikde nebyl. mozna ted o vikendu to pujdu obhlidnout, ale moc tomu neverim. porad malo vlhko.
    TLOUDEV
    TLOUDEV --- ---
    zdrat, nevite nekdo nejakou dobrou lokalitu na bohemiky na severu cech? dik
    ENGUMAZ
    ENGUMAZ --- ---
    ROTOPED485: jj, a Zbrojovka zacne vyhravat..:D
    ROTOPED485
    ROTOPED485 --- ---
    počkám až se místní vyřáděj a pak si to obejdu :)
    ROTOPED485
    ROTOPED485 --- ---
    v tom případě to začíná :)
    ELDA
    ELDA --- ---
    Sever
    ROTOPED485
    ROTOPED485 --- ---
    ELDA: mluvíš o přehradě nebo severu ?
    ELDA
    ELDA --- ---
    ROTOPED485: bylo ale vidět, ze už se tam first flush konal a vypadá to tam skoro jako na Vaclavaku,)
    ROTOPED485
    ROTOPED485 --- ---
    Brno druhá půlka listopadu, co se tak koukám na momentální konstelaci hvězd. Venuše bude v konjunkci s měsícem a budou z nebe padat žáby. A taky by mohlo ještě trochu víc zapršet a klesnout teploty. Těšim se na tu modrou smršť. Aktuální info z místa nemam, kdo má ať dá... Nějaký info Benny ?
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam