• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    LUKK
    LUKK --- ---
    Ahoj...velmi se (zatím teoreticky) zajímám o mikrodávkování psylocibinu....máte s tím někdo zkušenosti?
    MITHRANDIR
    MITHRANDIR --- ---
    MMM: vypada to jak klasicka spicka
    NEVIEM
    NEVIEM --- ---
    MMM: urcite nie
    MRTY
    MRTY --- ---
    MMM: spis ne. noha by se nemela lehce lamat a trepit. tvar kloubouku a ostatni znaky taky uplne nesedej.
    MMM
    MMM --- ---
    ahoj, jsou to kopinatky?

MAUGLI7
    MAUGLI7 --- ---
    a čepičatek až začnou růst i lesní ((:
    IXTREMIST
    IXTREMIST --- ---
    DANII_DP: to zas bude sezranejch Hnojníků.
    HUZWA
    HUZWA --- ---
    DANII_DP: lokalita cca 8km od Kytlice,rok 2016 a byly moc dobry,solo narozeninovy trip(za každý rok jeden ks=40) po loukách,lesich a pak dojezd na chate u krbu mnam&mlask paradni narozky! :))

..myslim,ze tak koncem mesice by mohly vykouknout na tyhle lokalite..
    DANII_DP
    DANII_DP --- ---
    BLIND
    BLIND --- ---
    Dneska jsem se byl v Jizerkach podivat na klasicky houby a ani prd, jediny co jsem nasel byli super boulder sutry . :)
    ACCROCHE
    ACCROCHE --- ---
    LUKK: No na hory se na kopinatky jezdívalo už v půlce srpna, ale to nebylo tak sucho. Spíš jsem chtěl vědět jestli už někdo zkoušel jizerky atd.
    LUKK
    LUKK --- ---
    ještě je brzo ne?
    ACCROCHE
    ACCROCHE --- ---
    Tak jak vypadá letošní sezóna?
    DRAXXUR
    DRAXXUR --- ---
    STICKYGREEN: omlouvám se, missclick... A ja si říkal, že tam ten svůj příspěvek nevidím :D klidně to tady teda smažte
    DRAXXUR
    DRAXXUR --- ---
    Ahoj, chci se zeptat jaké houby byste doporučili pro první pěstování a kde nejlépe sehnat jejich spory? Díky moc
    KLATIC
    KLATIC --- ---
    PAD
    PAD --- ---
    KAIRRA: chapu, mam to podobne:) tak drzim pesti, at se to brzy zlepsi;-)
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    SALAM23: to jsem nepoznal.. u nás si teda holky vybíraj. už nějakej ten pátek po houbách chodím a v v jehličí, to je pro mě novinka. každopádně díky za osvětu.
    SALAM23
    SALAM23 --- ---
    STICKYGREEN:ty jsi s ty fotky poznal o jakej kus lesa se jedna?Jestli kraj nebo stred?Fakt je uplne jedno co je to za les,jestli listnatej nebo jehlicnatej,kraj nebo prostredek,proste kdyz v dany lokalite rostou,tak i treba na hromade jehlici,fakt si nevybiraji na kterym dreve mycelko poroste a kam vitr zafoukne spory ;)
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam