• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    A bude hur
    R4K0SN1C4K
    R4K0SN1C4K --- ---
    já byl dneska v železnejch a sucho šílený, krom koše bedel a super výletu nalezeno jen několik sušenejch sirek a na jednom místě skoro v potoce asi 20 polosušnejch :D
    MAUGLI7
    MAUGLI7 --- ---
    Vysočina jede,ale jo,sucho je

PMA
    PMA --- ---
    ja sem nakladal suseny v celku, ale nadrceny bude lepsi, jeste dobrej tip je med nahrat ve vodni lazni a pak zalevat ;)
    HONZAK89
    HONZAK89 --- ---
    někdo něco? sucho po pěšině.
    PAD
    PAD --- ---
    JEHLAN: ne, ten med byl rozreden vodou z tech hub a zacalo to jakoby kvasit. vypadalo to dost odpudive, takze jsem to rovnou vylil. mohlo me to napadnout. med se nekazi prave proto, ze ma maly podil vody - kdyz vodu pridas, rozkvasi se.
    DUHAR
    DUHAR --- ---
    PAD: med s vodou nedela dobrotu i normalne, jedine suseny.
    JEHLAN
    JEHLAN --- ---
    PAD: Dostalo plíseň vid?
    PAD
    PAD --- ---
    R4K0SN1C4K: zkousel jsem jednou (poprve) cerstvy. byl to totalni neuspech a skoda medu & hub.
    R4K0SN1C4K
    R4K0SN1C4K --- ---
    JEHLAN: já bych do litrový těch hub nacpal stovky :D my jsme to dělali do malejch skleniček, vždycky odhadem tak 100 - 300 ml, dobře se to pak vozilo někam sebou a ještě to vystačilo pro dost známejch :D ale čaj z toho nikdy nebyl, jen prostě každej jednu až dvě lžičky rovnou do pusy a tadaaa :D jen někdy byl problém když se to fakt fest nacpalo, že ty houby lehce nebobtnaly a pak vytlačovaly přebytek medu kolem víčka, takže to chce nechat lehnou rezervu.... ale vždycky jsme nakládali suchý, už jsem tu i viděl, že někdo dává čerstvý, ale to bych se bál nechtěnýho rozkladu a toho jaký bahno z toho musí vzniknout
    JEHLAN
    JEHLAN --- ---
    R4K0SN1C4K: No já nekde slyšel, že vrstva medu - vrstva hub - vrstva medu.. Zase uplně nechci do litrový flašky, nebo kolik to má dát 200 hub.. abych se pak taky probral po tom čaji :D
    R4K0SN1C4K
    R4K0SN1C4K --- ---
    JEHLAN: já se vždycky snažil do medu dát maximum co se tam vejde, suchý hubky lehce na hrubo nasekat a míchat s medem dokud z toho nebyla taková dost tmavá kaše, hezky to pak vydrželo a stačila jen jedna lžička... ale tohle je stejně jeden z těch receptů kterej si každej dělá podle sebe :D
    JEHLAN
    JEHLAN --- ---
    R4K0SN1C4K: Půlka tak půjde do medu..

Btw máte nekdo zkušenosti s nakládáním? nerad bych jich tam dal nejak moc :)
    R4K0SN1C4K
    R4K0SN1C4K --- ---
    JEHLAN: nadhera, na tohle jsem cekal :D
    JEHLAN
    JEHLAN --- ---
    DYSTOPIK: hranice Cech a vysočiny.. dohromady jsme našli cca 800 kousku ve 3 lidech, tze bomba :))
    DYSTOPIK
    DYSTOPIK --- ---
    JEHLAN: to je kde, u vas?
    JEHLAN
    JEHLAN --- ---
    U nas dobry :)

R4K0SN1C4K
    R4K0SN1C4K --- ---
    JOJOBA: šance najít je, ale chce to vědět kde a ještě počkat, je moc teplo a sucho
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    MAUGLI7: náhodou, je vidět, že jsi normální
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    zátiší s houbami, tatarkou a vajglem
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam