• úvod
  • témata
  • události
  • tržiště
  • diskuze
  • nástěnka
  • přihlásit
    registrace
    ztracené heslo?
    LETTADLOSBĚR LYSOHLÁVEK mykologická poradna
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    Pěkně prosím o určení co jsme našli.

Jáchymov, okraj sečené louky s javorovo-borovicovým bordelem.

utržené pak vypadají takhle

BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    Sobesice super
    ROTOPED485
    ROTOPED485 --- ---
    Nějaký zprávy z Brna ?
    MAUGLI7
    MAUGLI7 --- ---
    FARGO: a nejsou tohle náhodou p.cyanescence? možná ta fotka zkresluje,ale ten jeden pravidelně zvlněnej klobouk mi je připomíná...
    BRKODLAK
    BRKODLAK --- ---
    FARGO: ja tyhle taky sbiram uz nekolik let.)
    BROZKEFF
    BROZKEFF --- ---
    Vysocina/Zdarsko vcera konecne nejaky arcany zacaly rust!
    FARGO
    FARGO --- ---
    NEVIEM: No hele, uz jsem je z toho mista mel xkrat a vzdycky super. Vcera jsem je ochutnaval a naprosta klasika jako ty samy od Adamova. Myslim si, ze bych za 25 let zrani hub mel umet poznat ty spravny :))...
    NEVIEM
    NEVIEM --- ---
    FARGO: za mna nie...
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    JESSE_MORENO: jo, dobrej postreh. u lysin ma vytrusnej prach tzv. purporove hnedou barvu.
    FARGO
    FARGO --- ---
    JESSE_MORENO: Cece ty mlady zlutooranzovy ne...
    JESSE_MORENO
    JESSE_MORENO --- ---
    FARGO: Zvláštní já myslel že maj mít mnohem tmavší lupeny
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    FARGO: napul lol, napul wtf
    FARGO
    FARGO --- ---
    PALEONTOLOG: Je to ozkouseny misto. Tyhle jsem vcera okostoval a veru Bohemiky jak maj bejt :)...minusy nechapu :))
    PALEONTOLOG
    PALEONTOLOG --- ---
    FARGO: nevim proc minus, myslim, ze tyhle jsou jasny. Pokud prezijes, dej echo
    ZUZKAOU
    ZUZKAOU --- ---
    klínovec a boží dar - jen pár houbiček na klínovci, kde je vlhčeji, jinak je to všechno úplně suché.
    NYXYN
    NYXYN --- ---
    Českolipsko zvolna začíná.

FARGO
    FARGO --- ---
    Cesky Raj zdravi planetaky :)

NATAKA
    NATAKA --- ---
    Na nevolnost při nájezdu mi funguje troška hořké čokolády... dva, tři kousky a srovná to žaludek...
    STICKYGREEN
    STICKYGREEN --- ---
    byl jsem mrknout do terénu, sice už pár dní nepršelo, ale úplně beznadějný to není, kolem řeky jsou vlhká místa, kdežto les je vysušen. ani prašivka, nic, houbová poušť.. nutno říct, že jsem byl na neověřeném místě, spíš zkontrolovat klimatické podmínky.

nějak to nehrotím, ony za mnou přijdou samy, až bude čas. a třeba ne, hodně mi toho už řekly. stejně nejvíc epochální zážitky jsou z prvních pár tripů. teď vzpomínám, že jsem lysohlávky (nevím co to je za strain, ale tvarem i barvou jsou hodně podobné modrajícím, akorát víc do hněda) dokonce sbíral v křoví na mořským útesu na ostrově Jersey v průlivu La Manche. a ty byly moc dobrý, velice halucinogenní, málo toxické.
    KALISNIK
    KALISNIK --- ---
    BRKODLAK: Určitě LSD. Taky je to jediný kyselina, kdy jsem stál na balkoně v pátým patře, čuměl dolů a říkal si, že je to jen krůček dojít si pro toho spadnutýho špeka. Naštěstí mám docela silnej pud sebezáchovy:D
    Já se teda obecně vyhejbám těmhle syntetizovanejm látkám, protože na ně blbě reaguju. A samo platí, že je to tak dávno, že si pamatuju LSD a mohlo to bejt cokoliv podobnýho.
    Kliknutím sem můžete změnit nastavení reklam